60 kvindelige kandidater på gaden for flere kvinder i byråd

Mere end 60 sydjyske kvindelige kommunalvalgskandidater er på gaden 3-5. november for at få flere kvinder i byrådene. Antallet ligger nemlig under 30% i dag.

To kvinder med hvert deres politiske ståsted er gået sammen om at mobilisere de syd- og sønderjyske kvinder i en kæmpe aktion for at få flere kvinder i de lokale byråd.

Klik på reklamen for lyd
Peg på reklamen for lyd

Merete Due Paarup (V) og Karina Lorentzen (SF), begge kandidater, har derfor samlet mere end 60 kvinder fra ni sydjyske kommuner for at gå på gaden for at promovere budskabet. Der er således aktiviteter i byer som Tønder, Sønderborg, Aabenraa, Vejen, Vejle, Fredericia, Kolding, Esbjerg, og Fanø.

– For os handler det ikke om at kvinder skal bestemme mere end mænd. Vi synes mænd er dejlige, men vi skal være sammen om at sætte kursen for vores kommuner. Vi ønsker, at flere end 30% af kvinderne kan indtage en plads i byrådene efter valget, forklarer de to initiativtagere.

Få en Firma Video

Dit budskab bliver tydeligere og mere interessant for modtageren. Kan lægges på You Tube, Facebook, firmaets hjemmeside og på Kolding 24. Udfyld felterne og vi kontakter dig snarest muligt til en uforpligtende snak.

TV 24 – Firma Video til fornuftige priser  – Web: 24tv.dk

Movember-aktion i Kolding

I Kolding er der 12 kandidater på gaden fra fem partier.

Da det er Movember – måneden for opmærksomhed på mænds sundhed, hvor mænd lader overskægget gro for at skabe blik for mænds dårlige sundhed – vil alle kvinder være iført overskæg.

Under parolen ”Vi kæmper for jer (mænd), kæmper I for os (kvinder)” slår de et slag for sagen.

Lørdag 4. november kl. 10-11 på Rådhuspladsen, 6000 Kolding

Klik på ikonet og del artiklen på Facebook