Annoncering

Ønsker du at annoncere på vores Web-TV ?

Annoncer
Der er forskellige muligheder for at annoncere hos Kolding 24 Web-TV. En annonce kan laves som en video, hvilket giver gode muligheder for at lave skiftende visninger af tekst, billeder og logo, samt lyd og speak. Der er også mulighed for at lave den klassiske annonce / banner med et grafisk billede, der består af forskellige elementer. Størrelsen på annoncer er 396 x 222 pixels og vises på forsiden, samt på sider med TV-udsendelser og artikler.

Der er ubegrænset antal visninger og klik på link til firmaets hjemmeside eller Facebook-side i perioden. Annoncen vises på skift blandt annoncørerne.
Vi kan producere en annonce til 495 kr.
Pris for afvikling: 995 kr pr måned.

TV-reklame
Få en TV-reklame på vores hjemmeside, der vises på alle sider, skiftevis blandt annoncørerne. Der er gode muligheder for at lave forskellige visninger af tekst, billeder og logo, samt lyd og speak.

Reklamen vises i størrelsen 396 x 222 pixels. Hvis der peges med musen på reklamen, bliver lyden aktiveret og vises i en størrelse på 900 x 500 pixels, hvor baggrunden fades ud, så der er fokus på TV-spottet.
På SmartPhones skal man klikke en enkelt gang på displayet for at lyden bliver aktiveret.

Reklamen afvikles i en måned med ubegrænset antal visninger og klik på link til firmaets hjemmeside eller Facebook-side i perioden.

Pris for afvikling: 495 kr pr uge.

Produktion
Vores pris for at producere video på en varighed op til 5 minutter er 2495 kr med op til en times optagelse på lokationen i Kolding-området. Ved længere afstand lægges kørsels-gebyr på. Videoen kan indholde tale, lyd, tekst og logo. Der bruges klemme-mikroner ved tale fra personer foran kameraet og en tele-promter, så man kan læse sin salgstale op.

Priserne er i danske kroner, ekskl. moms og er gældende for 2018.

Visninger på mobil telefon
Annoncer vises også på SmartPhones, dog i et mindre format.

Månedlige besøg
Vores TV-udsendelser har en stor interesse for borgerne i Kolding, samt omegn og vi oplever et stigende antal besøgende.

Har du spørgsmål til noget, så er du meget velkommen til at kontakte os på tlf-nr: 2254 5442.

Klik på ikonet og del artiklen på Facebook