Annoncering

Indtast din annonce på Kolding 24

Som virksomhed, forening eller privatperson kan du indrykke en annonce, hvor du selv indtaster overskrift, tekst og angiver antal uger og datoer. Derudover kan du vedhæfte et billede til din annonce. Når du har udfyldt felter og sendt din annonce, vil den i første omgang blive gennemgået og godkendt, hvis den overholder vores regler. Annoncen vises ubegrænset antal gange på skift blandt annoncørerne og er med link til.

Annoncer med erotisk indhold, racisme og krænkende eller upassende tekster vil ikke blive godkendt.

Priser:

  • 1 uge 250 kr
  • 2 uger 400 kr
  • 3 uger 550 kr
  • 4 uger 700 kr

For virksomheder er priserne eksklusiv moms.

Annonce-formatet ser sådan ud:

Vis din butik frem i Kolding og få flere kunder

TV 24 producerer firma videoer med præsentation af virksomhed, produkt og events, som kan bruges til visning på You Tube, hjemmeside og Facebook.
Læs mere


Indtast en annonce

Længde for annonce
Hvornår skal annoncen indrykkes
Hvilken dato skal annonce slutte
Indtast en passende overskrift
Indtast din annonce med maks 20 ord
Indtast hjemmeside til virksomhed eller produktside
Upload et billede til annoncen

Levende annoncer giver meget mere opmærksomhed
En annonce kan laves som en video, hvilket giver gode muligheder for skiftende visninger af tekst, billeder og logo, samt lyd og speak.

Størrelsen på annoncer er 500 x 270 pixels og vises på sider med TV-udsendelser og artikler.

Der er ubegrænset antal visninger og klik på link til firmaets hjemmeside eller Facebook-side i perioden. Annoncen vises på skift blandt annoncørerne på sider med artikler og TV.

TV-Reklame er effektiv
Få en TV-reklame på vores hjemmeside med levende billeder, tekst, logo, lyd og speak. Vi kan lave optagelser fra din butik og filme dine produkter. Du har mulighed for at stå foran kameraet og fortælle om din virksomhed.

Reklamen vises i størrelsen 500 x 280 pixels og hvis der peges med musen på reklamen, bliver lyden aktiveret og vises i en størrelse på 900 x 500 pixels, hvor baggrunden fades ud, så der er fokus på TV-spottet. På SmartPhones skal man klikke en enkelt gang på displayet for at lyden bliver aktiveret.

Reklamen afvikles i en måned med ubegrænset antal visninger og klik på link til firmaets hjemmeside eller Facebook-side i perioden.

Vi har adgang til professionelle optagelser af video sekvenser, der kan bruges til produktion af en video.  Det er tilfældet af nedenstående eksempel, hvor navn på virksomheden er indsat.

Månedlige besøg
Vores TV-udsendelser og artikler har en stor interesse for borgerne i Kolding, samt omegn og vi oplever et stigende antal besøgende, der i øjeblikket ligger på 25.000 unikke.

Har du spørgsmål til noget, så er du meget velkommen til at kontakte os på tlf-nr: 2254 5442.

Klik på ikonet og del artiklen på Facebook