Annoncering

Ønsker du at annoncere på vores Web-TV ?

Levende annoncer giver meget mere opmærksomhed
En annonce kan laves som en video, hvilket giver gode muligheder for skiftende visninger af tekst, billeder og logo, samt lyd og speak.

Der er også mulighed for at lave den klassiske annonce / banner med et grafisk billede, der består af forskellige elementer.

Størrelsen på annoncer er 500 x 270 pixels og vises på sider med TV-udsendelser og artikler.

Der er ubegrænset antal visninger og klik på link til firmaets hjemmeside eller Facebook-side i perioden. Annoncen vises på skift blandt annoncørerne på sider med artikler og TV.

TV-Reklame er effektiv
Få en TV-reklame på vores hjemmeside med levende billeder, tekst, logo, lyd og speak. Vi kan lave optagelser fra din butik og filme dine produkter. Du har mulighed for at stå foran kameraet og fortælle om din virksomhed.

Reklamen vises i størrelsen 500 x 280 pixels og hvis der peges med musen på reklamen, bliver lyden aktiveret og vises i en størrelse på 900 x 500 pixels, hvor baggrunden fades ud, så der er fokus på TV-spottet. På SmartPhones skal man klikke en enkelt gang på displayet for at lyden bliver aktiveret.

Reklamen afvikles i en måned med ubegrænset antal visninger og klik på link til firmaets hjemmeside eller Facebook-side i perioden.

Vi har adgang til professionelle optagelser af video sekvenser, der kan bruges til produktion af en video.  Det er tilfældet af nedenstående eksempel, hvor navn på virksomheden er indsat.

Månedlige besøg
Vores TV-udsendelser og artikler har en stor interesse for borgerne i Kolding, samt omegn og vi oplever et stigende antal besøgende, der i øjeblikket ligger på 25.000 unikke.

Har du spørgsmål til noget, så er du meget velkommen til at kontakte os på tlf-nr: 2254 5442.

Klik på ikonet og del artiklen på Facebook