Aqua fuldender programmet for Grøn 2018

Danmarks største internationale popsucces Aqua er tilbage på de grønne græsplæner rundt omkring i det danske sommerland. Dermed kan det farverige og festlige band fuldende det stjernespækkede program for Grøn’18. Grøn turnerer landet rundt fra den 19.-29. juli 2018.

Det er 21 år siden, at Aqua blæste hele verden omkuld med megahittet ’Barbie Girl’, og siden er der løbet meget vand gennem åen for bandet, der har turneret verden tynd. Den legendariske popgruppe har været med på Grøn tre gange før, senest i 2008, hvor bandet netop var gendannet og med det ene hit efter det andet skabte fest, glæde og begejstring hos publikum. Ti år er gået, og Aqua er nu mere klar end nogensinde til at indtage Grøn-scenen igen. Lene Nystrøm forklarer:

”I kan forvente jer et band, som er bedre end nogensinde, og som kommer med ligeså meget energi, som vi altid har haft, og med et meget sammensvejset band, som vi har spillet med i mange år. Det kan man godt mærke, for vi har det sjovere end nogensinde. Og vi glæder os mere end nogensinde.”

Kærligheden er enormt meget til stede hos både Aqua og Grøn

Efter Aquas mening er der særligt to ting, som bandet har tilfælles med Grøn: En enorm kærlighed til det, man gør, og stor respekt for det, man laver. Dette gør Grøn til noget helt unikt i bandets øjne, og de føler det som en kæmpe ære at få lov at spille og hænge ud med alle de andre musikere, de frivillige og publikum. René Dif uddyber, hvorfor det er så dejligt at være på Grøn:

Indtast en annonce
Virksomheder, foreninger og privatpersoner kan nu selv indtaste en annonce på Kolding 24. Det kan være reklame for butik, produkt, omtale af arrangement og meget andet.
Læs mere

”På Grøn føler alle sig velkomne. Der er plads til alle mennesker med de forskelligheder, man nu måtte ha’, og det gælder både for publikum, de frivillige og alle dem, som kommer og spiller – der er jo alt fra A til Å. Og så sætter man sig bare ned med et tæppe, med et par havestole og nogle iskolde bajere og hører noget fed musik. Det er sådan én stor fest for alle, som andre festivaler ikke kan skabe på samme måde.”

Det fulde program for Grøn 2018 er afsløret

Aqua er det sjette og dermed sidste navn til plakaten for Grøn 2018. I november blev en anden dansk verdenssucces afsløret, da Lukas Graham blev annonceret som det første navn til årets program. I marts fulgte rocklegenderne D-A-D, der sørger for el-spade på årets Grøn. I april blev det afsløret, at R&B-duoen Phlake debuterer på Grøn i år, og at Cisilia og Joey Moe optræder i et helt nyt musikalsk samarbejde. Senest blev det offentliggjort, at den hårdtslående rap-gruppe Suspekt lægger vejen forbi Grøn for fjerde gang.

Således er der nu et fuldt program klar for Grøn 2018 med musik for enhver smag, hvad end man er til pop, rock, soul eller R&B. Konceptet er godt og enkelt: Venner og familie samles til en festlig og hyggelig dag med god livemusik og kolde Tuborg, hvor det hele går til et godt formål, nemlig Muskelsvindfondens arbejde.

Grøn 2018 begynder på Amager

Når Grøn i år turnerer landet rundt for 36. gang, er det ligesom sidste år med to koncerter i København. Men som noget helt nyt bliver den første af de to koncerter i København afholdt på Tiøren ved Amager Strandpark. Således begynder Grøn 2018 på Amager, mens den afsluttende koncert traditionen tro afholdes i Valbyparken.

Se hele turnéplanen nedenfor:

Grøn turnéplan 2018:

19/7 – Amager

20/7 – Kolding

21/7 – Aarhus

22/7 – Aalborg

26/7 – Esbjerg

27/7 – Odense

28/7 – Næstved

29/7 – Valby

Klik på ikonet og del artiklen på Facebook