Den allerførste teaser fra storfilmen I KRIG & KÆRLIGHED er landet!

Den allerførste teaser fra storfilmen I KRIG & KÆRLIGHED er landet!

Fridthjof Film og United International Pictures kan i dag løfte sløret for første teaser til den meget omtalte danske storfilm I KRIG & KÆRLIGHED.

Klik på reklamen for lyd
Peg på reklamen for lyd

I KRIG & KÆRLIGHED er et episk kærlighedsdrama og den første danske film nogensinde, der foregår under 1. Verdenskrig. Det er én af de dyreste danske spillefilm de senere år og har Sebastian Jessen, Rosalinde Mynster, Game of Thrones-stjernen Tom Wlaschiha, Thure Lindhardt, Ulrich Thomsen, Natalie Madueño og Morten Brovn i de bærende roller. Den er instrueret af Kasper Torsting, produceret af Ronnie Fridthjof og er skrevet af Ronnie Fridthjof og Kasper Torsting.

I KRIG & KÆRLIGHED får gallapremiere i Sønderborg på 100-årsdagen for afslutningen på 1. Verdenskrig d. 11. november i år og biografpremiere over hele landet d. 15. november.

Teaser for I KRIG & KÆRLIGHED

Den allerførste teaser til kærlighedsdramaet "I Krig & Kærlighed" er endelig landet! Vi har glædet os SÅ meget til at vise jer den!

Slået op af I Krig & Kærlighed i 19. april 2018

 

Historien

Da Esben deserterer fra krigen, er det for at blive forenet med sin elskede kone Kirstine og deres søn Karl efter 3 år. Men alt er ændret i hans fravær… Den charmerende tyske officer Gerhard bejler kraftigt til Kirstines hjerte og rollen som familiefar. Esben må sætte alt ind for overlevelse, kærligheden og at redde familien.

Fridthjof Films største produktion til dato

I KRIG & KÆRLIGHED produceres af Fridthjof Film og er selskabets største projekt til dato. Filmen er blevet realiseret takket være et tæt samarbejde med støtte fra Det Danske Filminstitut (Markedsordningen), FilmFyn, Danmarks Radio, Fabrikant Mads Clausens Fond, Nordisk Film & TV Fond, Sønderborg Kommune og Tønder Kommune.

I KRIG & KÆRLIGHED co-produceres med det tjekkiske selskab Film United og de tyske selskaber Nordfilm Kiel og Tam Tam Film. Idet filmen naturligt foregår på dansk og tysk har de to tyske filmfonde Filmförderung Hamburg Schleswig-Holstein (FFHSH) og Nordmedia støttet op om projektet.Filmen er desuden støttet af Creative Europe MEDIA.

I KRIG & KÆRLIGHED distribueres i Danmark af United International Pictures, Fridthjof Film Distribution og Mis. Label i Danmark. Filmen er derudover præsolgt til den tyske tv-kanal NDR og norske TV2.

Klik på ikonet og del artiklen på Facebook