Den Skyldige solgt til hele verden!

90 lande over hele verden har købt rettighederne til at distribuere den prisbelønnede danske thriller, der får dansk biografpremiere i næste uge!

Efter verdenspremieren på Sundance Film Festival i januar er Gustav Möllers thriller DEN SKYLDIGE med Jacob Cedergren i hovedrollen blevet en international sensation. Filmen fik fantastiske anmeldelser i USA ved premieren på Sundance, den er blevet vist på 15 filmfestivaler over hele verden og yderligere 15 festivaler i løbet af efteråret og har fået fem internationale festivalpriser. Nu kan salgsselskabet TrustNordisk meddele, at filmen er stort set udsolgt worldwide.

Klik på reklamen for lyd
Peg på reklamen for lyd

Det betyder, at stort set samtlige filmmarkeder i hele verden har købet rettighederne til at distribuere filmen. Det inkluderer alle de største filmlande i verden, fra USA, Kina, Brasilien til England, Italien, Frankrig, Spanien og Tyskland. Samt små og store nationer over hele kloden. Fra Andorra til Surinam, Korea til Peru, Cameroun til Guadeloupe.

DEN SKYLDIGE er produceret af Nordisk Film Spring og er Gustav Möllers spillefilmsdebut. Den foregår i real timeen nat på en dansk alarmcentral. I den altoverskyggende hovedrolle ses Jakob Cedergren som politibetjenten Asger Holm. Filmen får biografpremiere herhjemme 14. juni og er med i Biografklub Danmark.

Klik på ikonet og del artiklen på Facebook