Et skridt nærmere videoovervågning

I sagen om muligheden for videoovervågning i landets kommuner, har Kommunernes Landsforening, KL, sendt et notat til Folketinget, hvori de bakker op om ønsket, om en løsning hvor kommunernes indstilling til politiet om overvågning i meget videre omfang end i dag skal følges af politiet.

– Dansk Folkeparti har længe kæmpet for, at få videoovervågning op på udvalgte steder, herunder i nattelivet, for at forebygge kriminalitet og vold i byens natteliv. Vi har i Dansk Folkeparti indsamlet underskrifter fra byens borgere og været over at aflevere disse hos justitsministeren. Jeg glæder mig meget over KLs opbakning, siger Molle Lykke Nielsen der er Dansk Folkepartis medlem af Teknikudvalget.

Folketingsmedlem Karina Adsbøl, Dansk Folkeparti, der fra starten har arbejdet for muligheden for videoovervågning, betragter KLs notat, som et vigtigt skridt i den rigtige retning mod tilladelse til overvågningen: – Det er positivt, at vi er kommet et skridt videre med vores ønske om overvågning, for at skabe tryghed overfor byens borgere. KLs melding er meget hjælpsom i det videre arbejde. Det der mangler nu, er at Justitsministeren efterlever vores ønske, og Dansk Folkeparti vil fortsætte vores pres indtil det lykkes.

Klik på ikonet og del artiklen på Facebook