FIFA-turnering på Store Torv

Er du og dine venner de bedste FIFA spillere?
Så har I nu chancen for at stille op i Elgiganten Tour 2018. Turneringen finder sted lørdag 16. juni kl. 10.00-18.00 på Store Torv i Kolding Storcenter.

Alle kan stille op, og der er mange fede præmier på spil. Så kom og udfordre andre FIFA spillere, og inviter gerne dine venner med til en sjov dag med FIFA i Kolding Storcenter.

Klik på reklamen for lyd
Peg på reklamen for lyd

Elgiganten Tour er en landsdækkende FIFA turneringsrække, og afholdes af Elgiganten i samarbejde med Sports-Gaming.dk.

Turneringen afvikles på en Playstation 4-kontroller, og alt udstyr bliver stillet til rådighed. I forbindelse med turneringen er der opsat en scene, hvor alle de største kampe vises frem. Turneringen er for alle, der har lyst til at deltage og have en sjov dag med FIFA, og også for elitespillere, der deltager i turneringen hver måned. Alle turneringsvindere får, udover de flotte præmier og ranglistepoint, en invitation til Elgiganten Grand Slam i december.

 

Præmier: 
Der er præmier til topplaceringerne og ekstrapræmier til konkurrencer undervejs.

1. Præmie: 10.000 kr. + gear
2. Præmie: 3.500 kr. + gear
3. Præmie: 1.500 kr. + gear
4. Præmie: Gear
5. – 8. præmie: Gear

Tilmelding:

Lyder det som noget for dig og dine venner, så køb jeres billetter lige her.

Der kan købes billetter til 2 forskellige starttidspunkter kl. 10.00 og 11.30. Der er 148 pladser i alt, men vær opmærksom på at arrangørerne forventer at der bliver udsolgt – så vent ikke for længe med at sikre dig en plads i FIFA turneringen. Såfremt der ikke er udsolgt, lukker billetsalget 15. juni kl. 20.00.

Klik på ikonet og del artiklen på Facebook