Helle Nielsen vandt guld i SILVANs Gør-Det-Selv-Mesterskaber

SILVAN, et af Danmarks førende byggemarkeder for gør-det-selv-entusiaster, har netop fundet årets tre vindere af Gør-Det-Selv-Mesterskaberne, landets største konkurrence for fingersnilde danskere. Den ene af de tre guldmedaljer gik til Helle Nielsen fra Svenstrup for et eventyrligt bålsted.

SILVAN har i dag uddelt 45.000 kroner til vinderne af årets bedste gør-det-selv-projekter. Helle Nielsen fra Svenstrup kan således indkassere 15.000 kroner til byggematerialer og værktøj for et helt eventyrligt bålsted, der kommer til at danne ramme om familiens udeliv hele sommeren. Bålstedet er bygget op som en hel terrasse og er teknisk set en ret svær konstruktion, hvorfor projektet løb med guldmedaljen i kategorien Den Svære.

Klik på reklamen for lyd
Peg på reklamen for lyd

I kategorierne Den Lette og Den Sjove er det Janus Berg fra Haslev og Mads Hindsgavl fra Silkeborg, der hver især kan indkassere et gavekort til en værdi af 15.000 kroner. De har designet og bygget en køkkenhave og et sejlende vildmarksbad, som en ekspertjury kårede som de bedste projekter ud af de 20, som fik flest stemmer på silvan.dk. Hele 1.515 projekter har i alt været tilmeldt konkurrencen.

–          Også i år har vi været imponerede over, hvor gode, gennemarbejdede og kreative projekter, deltagerne har indsendt. Danskerne er ét af Europas mest ihærdige og dygtige gør-det-selv-folk, og vinderprojekterne er et godt vidnesbyrd om den skabertrang, der er rundt om i hjemmene. Vi er stolte over at kunne bidrage med know-how, materialer og værktøj og ønsker vinderne et stort tillykke. De har virkelig fortjent præmierne, siger Lars Buch Sørensen, der er regionschef i SILVAN og en del af konkurrencejuryen i SILVANs Gør-Det-Selv-Mesterskab.

 

Helle Nielsen fra Svenstrup har været ”mesterbygger” på det svære projekt med at tegne og opføre bålstedet og terrassen, som har været et både sjovt og udfordrende projekt.

–          Vi er to piger, der har stået for projektet, og derfor er det lidt sejt, at vi går hen og vinder kategorien Den Svære. Vi har skabt et for os helt eventyrligt bålsted, lige som vi har drømt om, og når jeg ser på de mange andre projekter i konkurrencen, bliver jeg ekstra stolt over og glad for, at vi har vundet, lyder det fra Helle Nielsen.

Billeder af vinderprojekterne, de 20 projekter, der har fået flest stemmer samt alle indkomne bidrag kan ses på www.silvan.dk/gds2018.

Klik på ikonet og del artiklen på Facebook