Janus Berg fra Haslev vandt guld i SILVANs Gør-Det-Selv-Mesterskaber

SILVAN, et af Danmarks førende byggemarkeder for gør-det-selv-entusiaster, har netop fundet årets tre vindere af Gør-Det-Selv-Mesterskaberne, landets største konkurrence for fingersnilde danskere. Den ene af de tre guldmedaljer gik til Janus Berg fra Haslev for en fantastisk køkkenhave.

-selv-folk, og vinderprojekterne er et godt vidnesbyrd om den skabertrang, der er rundt om i hjemmene. Vi er stolte over at kunne bidrage med know-how, materialer og værktøj og ønsker vinderne et stort tillykke. De har virkelig fortjent præmierne, siger Lars Buch Sørensen, der er regionschef i SILVAN og en del af konkurrencejuryen i SILVANs Gør-Det-Selv-Mesterskab.

Klik på reklamen for lyd
Peg på reklamen for lyd

Janus Berg fra Haslev har været idémanden bag køkkenhaven, og som praktisk mesterbygger har Janus haft Kaare Hansen med sig på projektet. For dem begge har det været både sjovt og udfordrende at gennemføre byggeriet.

–          Vi har været to om projektet, og selvom det ”bare” er en køkkenhave, har den alligevel krævet en del beregninger og lidt matematik for at blive helt rigtig. Vi har skabt lige præcis den køkkenhave, som vi har drømt om, og som skal være med til at gøre os selvforsynende med blomster og grønt hele sommeren. Når jeg ser på de mange andre projekter i konkurrencen, bliver jeg ekstra stolt over og glad for, at vi har vundet, lyder det fra Janus Berg.

 

Billeder af vinderprojekterne, de 20 projekter, der har fået flest stemmer samt alle indkomne bidrag kan ses på www.silvan.dk/gds2018.

Klik på ikonet og del artiklen på Facebook