Job- og rekrutteringsmesser i hele landet skal hjælpe ledige i job

I marts holder DEKRA og danske transportvirksomheder job- og rekrutteringsmesser 10 steder i Danmark.

Ledige og andre interesserede får 5.-8. marts en gratis chance for at gribe nogle af de mange ledige chaufførjobs i den danske transportbranche, når landets største udbyder af transportuddannelser, DEKRA, holder 10 job- og rekrutteringsmesser fordelt på hele landet.

Klik på reklamen for lyd
Peg på reklamen for lyd

På messen kan deltagerne møde et bredt udvalg af danske transportvirksomheder, der lige nu står og mangler arbejdskraft.

Ledige, der ønsker at tage uddannelsen som chauffør, kan også få information og en snak om deres muligheder for at få uddannelse med jobgaranti med henblik på at blive lastbil-, bus-, taxichauffør eller køre sygetransport.

DEKRA afholdt lignende messer i oktober 2017. Dengang var flere end 1.500 tilmeldt jobmessen, hvor de kunne møde mere end 100 vognmænd.

Nem adgang til kandidater
Kraftig vækst i transportbranchen betyder, at flere danske transportvirksomheder i øjeblikket oplever en akut mangel på chauffører. I alt anslår brancheforeningen ATL og 3F, at Danmark i de kommende år får brug for 2.500 nye lastbilchauffører.

”Branchen har allerede her og nu hårdt brug for arbejdskraft, for at kunne udnytte den store efterspørgsel der er på transport i øjeblikket. Med jobmesserne forsøger vi at gøre rekrutteringen nemmere for transportvirksomhederne. De får nemmere adgang til en bredere skare af interesserede ansøgere, end de ellers ville komme i dialog med,” siger koncerndirektør i DEKRA Peter Laursen.

Messe i 10 byer
DEKRA’s job- og rekrutteringsmesse afvikles 10 steder i landet, mellem den 5.-8. marts, kl. 10-12. Det er i Nørresundby, Viborg, Herning, Brabrand, Vejle, Vejen, Odense, Brøndby, Næstved og Hillerød. Tilmelding sker nemt via www.dekra-jobmesse.dk.

Klik på ikonet og del artiklen på Facebook