John Mogensen koncerthyldest

Rasmus Bjerg hylder John Mogensen, musikken og historien i nyt show med titlen  “JOHN” og inviterer nye og gamle rullesten med til fest. 12. april 2019 Vejle Musikteater, Store Sal. Billetter er i salg.

Filmsucces og show

Selvom John Mogensen døde i 1977, lever han i bedste velgående. Siden premieren på Ole Bornedals biografiske drama, “Så længe jeg lever”, er mere end 400.000 publikummer gået i biografen for at opleve Rasmus Bjerg i rollen som Danmarks muligvis mest folkekære musiker, der gik bort alt for tidligt i en alder af 48. John Mogensen ville i år være fyldt 90 år.

Og nu, godt 40 år efter sin død, går “John Mogensen” atter live på scenen. Den 12. april 2019 i Vejle Musikteater med Rasmus Bjerg i rollen som dansktoppens ukronede konge i selskab med filmkomponist og kapelmester Jeppe Kaas og hans fantastiske 8-mands orkester.

 

“JOHN”
Showet hedder kort og godt “JOHN” og kombinerer live koncert, teater og et spektakulært visuelt show, designet til at indhylle publikum i en folkelig og festlig stemning, hvor man skal anstrenge sig godt og grundigt for ikke at synge med.

“Det bliver en folkefest for hele familien,” lover Rasmus Bjerg, som er en af initiativtagerne til koncertrækken. “Det skal ikke være så pænt og fornemt, for det havde ikke været i John Mogensens ånd. Det skal være ægte!”, udtaler han og henviser til Mogensens poetiske beskrivelse af dansktoppen som den dejligste kop kaffe du drikker, bilen der kører forbi hver dag. Den er alt det og ingenting, der sker hver eneste dag”.

“Vi håber John Mogensens fans vil tage børn og børnebørn med i hånden og introducere dem til den musik, der efterhånden har glædet generationer”, siger Rasmus Bjerg og tilføjer. “Nu vil jeg ikke disse Adam Oehlenschläger, men jeg synes John Mogensen har skabt nogle herligt flabede konkurrenter til Danmarks nationalsang. Du skal faktisk lede længe efter en, som ikke kan synge bare lidt med på Der er noget galt i Danmark eller Fut i fejemøjet. Og det er da ret fantastisk!”.

Klik på ikonet og del artiklen på Facebook