Læserbrev: Støtte til Kolding Beachvolley

Af Søren Rasmussen, Formand for Fritids- og idrætsudvalget (DF).

Fritids- og idrætsudvalget har netop bevilget 15.000 kr. til internationalt beachvolley stævne ”Nevza – Kolding”.

Klik på reklamen for lyd
Peg på reklamen for lyd

Det internationale beachvolley stævne afholdes den 25. – 27. maj 2018 i Beach Park Kolding i samarbejde med Dansk Volleyball Forbund og det europæiske volleyforbund CEV.

Kolding er igen blevet valgt som vært, da Kolding Beachvolley i perioden 2014 – 2017 har afholdt et professionelt set-up ved tidligere stævner. Stævnet i 2017 blev rost, som bedst afholdte internationale beachstævne på dansk jord.

 

Stævnet er pointgivende til den internationale rangliste. Dermed er stævnet meget vigtigt for spillerne i bestræbelserne på kvalificering til andre stævner, og for nogles vedkommende kan der være målsætning om OL-kvalifikation på sigt.

Fritids- og idrætsudvalget bevilgede også 10.000 kr. til Kolding Beachvolley i forbindelse med deres afvikling af det nationale stævne under Pepsi Max Beachvolley Tour 2018.

Det nationale stævne under Pepsi Max Beachvolley Tour 2018 afholdes den 23. – 24. juni 2018 i Beach Park Kolding i samarbejde med Dansk Volleyball Forbund.

Kolding er igen blevet valgt som vært, og det forventes, at stævnet ligesom de foregående år bliver udsolgt med deltagelse af 80 hold og ca. 160 spiller, der kommer fra hele landet.

Stævnet er pointgivende til den nationale rangliste og kvalifikationen til den danske DM-Tourfinale, og dermed vigtig for spillerne i bestræbelserne på medaljer.

Beach Park Kolding har 5 års fødselsdag i 2018, og derfor vil der være underholdning og musik i forbindelse med stævnet, så deltagerne følger sig ekstraordinært velkomne i Kolding.

 

Klik på ikonet og del artiklen på Facebook