Lav Hole-in-One og vind en bil

Er du en mester til golf, så kan du vinde en splinterny bil til en værdi af 300.000 kr.

Denne weekend inviterer Kolding Golf Club alle til at komme forbi på græsarealet ved Kolding Storcenters p-plads (lilla indgang/Biograftorvet), hvor man har chancen for at vinde en bil, der er sponsoreret af Autocentralen.

Alt man skal gøre er at lave en Hole-in-one på deres 135 m lange hul. Der gives et forsøg pr deltager, men mere skal der jo heller ikke til, lyder det fra arrangøren.

Alle der laver hole-in-one på dette lidt utraditionelle hul vinder en bil, som den lokale bilforhandler sponsorerer.

Udslagsstedet ved Lilla indgang/Biograftorvet

 

Det er her det virkelig sjove kommer til at foregå. Her får du nemlig mulighed for at lave drømmeslaget og blive godt kørende. Vi er ligeglade med, om du er etableret golfspiller eller om det er første gang du står med en golfkølle i hånden. Fælles for alle er dog, at du kun har ét slag til at ramme hullet. Der er mulighed for et par prøveslag inden, men kun ét slag mod greenen.

Medbring adgangsbilletten, som du får udleveret inde på Store Torv, få en kort instruktion, slå lidt prøveslag og prøv så lykken på det 135 meter lange hul med udsigt over en lille sø og en del af golfbanen.

Koldings borgmester Jørn Pedersen har været forbi os og har slået et slag – alle der kommer tættere på hullet end ham, vinder en greenfeebillet til 9-hulsbanen, som trøstepræmie, hvis drømmeslaget ikke skulle indfinde sig lige netop denne dag.

Video: Frank Cilius

Klik på ikonet og del artiklen på Facebook