Om Kolding 24

Kolding 24 Web-TV er en medie-virksomhed, der producerer indslag hver uge i Kolding og omegn. Vi sender kun på internettet og alle udsendelserne vises på vores hjemmeside, hvor de til hver en tid kan afspilles. Vi sender aldrig direkte tv, men optager det hele rundt omkring i byen, hvorefter vi redigerer det i vores studie og lægger det på hjemmesiden. Har du en idé til et indslag, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Udover vores hjemmeside, så er vi også at finde på Facebook og hvis du besøger siden og klikker på “Synes godt om”, så modtager du info om nye indslag, nyheder, konkurrencer og meget andet på din “væg”.

Find os på Facebook !

Historien
Kolding 24 producerede de første indslag med en Samsung Galaxy S6-smartphone, der med en holder var sat på et kamera-stativ og med en mikrofon med ledning, der kunne tilsluttes mobilen. Da det meget hurtigt greb om sig med at tage ud og filme lokale begivenheder, så blev der inden længe investeret i et HD Panasonic video kamera, der havde mange flere funktioner og lavede flotte billeder.

Det første indslag blev lavet den 15.august 2016 og handlede om det nye lyskryds ved Skovvangen og ind til sygehusets området, hvor bybusserne ikke kunne komme ind, når der holdt biler for rødt lys i kø inde på vejen fra sygehuset. Et skilt nærmest midt på vejen, forhindrede nemlig bybussen at passere. Siden optagelserne er skiltet iøvrigt blevet nedlagt af en bybus, der ikke kunne “undgå” at påkøre det.

Kolding 24 er ejet og bemandet af Michael Jacobsen, der har en fortid i radio-branchen i 1990’erne, hvor han startede på Radio Kolding og siden kom til Nærradioen i Kolding, VLR og så tilbage til førstnævnte, der snart skiftede navn til Radio Skala. Det er blevet til et utal af radio udsendelser som studievært og en uddannelse blev det også til hos Skala. Derudover har Michael styret teknikken med en meget sikker og rolig afvikling i sports-udsendelser. I 2011 stiftede han en internet-radio med navnet Radio Allstars, der sendte musik nonstop døgnet rundt i nogle år, hvor den også lukkede ned i perioder, pga de høje musik-afgifter, som der ikke altid var penge til.

I Kolding Ugeavis
Den 9.august 2017 var indehaver Michael Jacobsen i Kolding Ugeavis med et portræt, hvor man kunne læse om baggrunden for at arbejde med TV-mediet og fremtids-visioner.

Link: ugeavisen.dk/kolding

Foto: Steffen Nielsen, Kolding Ugeavis

Den 1.november 2017 blev Kolding 24 til en virksomhed med navnet Kolding 24 Web-TV og dermed blev en hobby til selvstændig beskæftigelse, hvor vi fortsat laver nyheder med TV-udsendelser og artikler. Vi tilbyder erhvervslivet at få en TV-reklame produceret til små priser og afviklet på vores hjemmeside med et link til. For virksomheder tilbyder vi at lave en firma-profil på video, der kan lægges ud på You Tube, Facebook-side og hjemmeside. Der er naturligvis også mulighed for at få en annonce på siden.

Du kan læse mere om overgangen fra hobby til virksomhed i en artikel på dette link: http://kolding24.dk/fra-hobby-til-virksomhed/

Kontakt
Du kan komme i kontakt med Kolding 24 ved at ringe til redaktionen eller skrive en mail:

Klik på ikonet og del artiklen på Facebook