Oplev Rasmus Nøhr på scenen i weekenden

Sidste gang han besøgte Kolding var i august måned, hvor han lukkede og slukkede Sommer ved søen-arrangementerne. Nu besøger han byen igen og denne gang er det på Godset.

Rasmus Nøhr er klar med ny plade foråret 2018 ” Hatten på skrå”. Det er 5 år siden han sidst kom med en langspiller, og forventningerne er høje. “Retursekund” var i 4 måneder den mest spillede plade på p4. Opnåede fine salgstal, og blev fulgt op af en lang og udsolgt turne. Nu er Rasmus tilbage i samarbejde med Nickolaj Foss og Mermaid Records, der også producerede

“Det Glade Pizzabud”, “Kysse Under Stjernerne”, “Sommer i Europa”, “Alderspræsident”, “Sød Musik” “Lige Nu og Lige Her” er alle Rasmus Nøhr-klassiekre, der er blevet en del af den Danske sangskat.

I foråret 2018 er Rasmus Nøhr klar med flere sange på albummet “Hattenm på Skrå”, osm er sangerens første udspil i fem år.

 

“Hatten på skrå” indeholder 10 nye sange fra Nøhrs finurlige univers, om det store i det små, fra sangerens liv i det lokale København. Det er rørende underholdning fra start til slut, med masser af iørefaldende stedsegrønne melodier.

Over 100.000 glade publikummer fulgte Rasmus Nøhr i løbet af sommeren 2017, hvor Nøhr besøgte en række landsbyer med festivalen “Danmark Dejligst”.

Med ny plade, og et sublimt nyt band af garvede veteraner, er Rasmus klar til at tage på indendørstur i foråret, og Godset får beøg den 5.maj.

Rasmus Nøhr optræder lørdag den 5.maj 2018 på Godset klokken 21 og du kan købe billetter her !

Klik på ikonet og del artiklen på Facebook