Over 100.000 indsamlet til Stafet For Livet

Stafet For Livet afholdes tidligere i år og løber af stablen i næste måned ved storcenteret.

Vi har været meget bekymret, siger formand Marianne Mølbæk, for hvad det ville betyde at flytte Stafet For Livet fra sensommer til 9.-10. juni i år. Men det var muligheden, fordi Storcenteret har fødselsdag i efteråret, og derfor ikke kunne låne os plads. Vi synes, det er vigtigt at fastholde det samme sted, så sted og indhold er genkendeligt fra år til år.

Desværre har fået afbud fra et par af de holdkaptajner, der samlede rigtig store hold – Team Easter og Team Sundhedscenteret, borgere og pårørende. Vi håber meget, at de to holds mange deltagere, vil melde sig på de andre hold. Foreløbig er 20 oprettede. Stafet For Livet har et” Åben Hold” som man både nu og under stafetten kan tilmelde sig.

Derudover er der 2 hold, hvor holdene har som mål at være åbne for alle. Team ”Sammenhold”, der har rødder i journalistverdenen, og ”Team Dupont ”, der er et hold af familie-og venner, men hvor alle andre også er velkomne. Så der er plads til alle. ”Team Forbundskolen Skanderup/Hjarup” fører med indsamling. De har indsamlet 17.500. Beløbet består af tilmeldinger, lyspose-salg og  sponsorater.

 

Lige nu er i alt tilmeldt 474 deltagere, 53 Fightere, solgt 63 lysposer og indsamlet 106.832 kr. Men flere kommer dagligt til. Så vi synes, vi er kommet rigtig godt fra start, siger formanden, men der er langt til sidste års indsamling på 528.636 kr. Så vi opfordrer til hyggelig konkurrence holdene imellem med både sjove aktiviteter, største hold, flest indsamlede penge og flest tilbagelagte km pr deltager. ”Team Døgnfluerne” vandt vandrepokalen for flest km sidste år. Det er spændende, hvem de skal overrække den til i år.

 

Fakta

Stafet For Livet i Kolding afholdes d. 9. -10. juni 2018 på p-pladsen Biocenter ved Kolding Storcenter.

Det er 3. gang, Kolding står sammen i kampen mod kræften til Stafet For Livet.

Sidste år deltog 93 Fightere, 29 hold med 1334 holddeltagere. Der blev samlet 528.636 kr. ind til Kræftens Bekæmpelses arbejde med forskning, forebyggelse og patientstøtte.

Du kan dermed tilmelde dit eget hold og blive en del af Kræftens Bekæmpelses 24 timers holdaktivitet, der gennem oplysning, aktiviteter og underholdning sætter fokus og indsamler penge til kræftsagen.

Man bestemmer selv, hvor stort holdet skal være, og om man vil løbe eller gå. Mange hold er omkring 10-20 personer, og konceptet er, at der skal hele tiden skal være minimum en repræsentant fra holdet på stafetbanen. Alle holddeltagere betaler for at deltage i stafetten – 100 kroner for voksne og 50 kroner for børn og unge under 18 år.

Du kan også tænde en lyspose- den koster 50 kr.

Læs mere på https://www.stafetforlivet.dk/stafet/kolding

Klik på ikonet og del artiklen på Facebook