Mandagens Politi Rapport

Politiets Døgnrapport for mandag den 11.juni 2018

En virksomhed på Jernet fik besøg af ubudne gæster i tidsrummet mellem fredag den 8/6 kl 14 og mandag kl 06. Her blev to vinduer brudt op og gerningsmanden har gennemrodet kontorer, men umiddelbart er der ikke stjålet noget.

Klik på reklamen for lyd
Peg på reklamen for lyd

To virksomheder på Essen har haft indbrud på et tidspunkt fra fredag den 8/6 kl 16:30 til lørdag kl 12. Det ene sted forsvandt der to bærbace PC’er af mærket “IBM” og en PC-taske. Ved det andet firma er der ikke konstateret forsvundne værdier.

En ukendt person har forsøgt at bryde ind i en Villa på Majvænget i et tidsrum mellem tirsdag den 29/5 kl 10 og mandag den 4/6 kl 15. En ødelagt karm til stuevinduet vidner om forsøget.

To design lamper af mærket PH Koglen, en Ipad og Mac PC blev udbyttet efter en tyv havde været på spil. Det er foregået i en villa på Kobbelhaven, søndag kl 00:11.

En villa-ejer er blevet et smykkeskrin og nogle kontanter fattigere, fredag den 8/6 mellem kl 10:30 og 12:15. Tingene er forsvundet fra en adresse på Dollerup Engsø i Lunderskov.

Design-lamper blev stjålet under et indbrud i Åparken i Lunderskov i løbet af en periode fra lørdag kl 12 til søndag kl 10:15. Her har tyvene skaffet sig adgang ved at knuse en rude og værdierne tæller en PH-standerlampe med sort fod og hvid skærm, en PH pendel lampe med hvid skærm, en bordlampe og to andre PH-lamper.

Klik på ikonet og del artiklen på Facebook