Foto: Rigspolitiet

27-årig påvirket bilist uden kørekort fik flere sigtelser

Politiets Døgnrapport, onsdag den 14.marts 2018

En 35-årig mand fra Horsens var i går i retten i Kolding, hvor han var sigtet i en sag for trusler om vold. I en pause fra retssagen kom han med trusler mod dommeren og domsmægleren, hvor den sigtede sagde, at han ikke  ville finde sig i at blive dømt for noget han ikke havde gjort og samtidig signalerede med sit kropssprog, at de skulle dø. Endvidere truede han vidner, som skulle afgive forklaring i sagen mod ham. Her sagde den sigtede: “jeg slagter dig din hund”. For de to forhold kommer der en ny sigtelse og han fremstilles i retten i dag.

Klik på reklamen for lyd
Peg på reklamen for lyd

En patrulje standsede tirsdag klokken 09:43 på Christian 10 Gade,  en 27-årig mandlig bilist fra Rødding, der blev godt irriteret og tiltalte en betjent med ordene “din fucking bums”.  Manden var i besiddelse af knojern, hash og skunk. Derudover havde han ikke kørekort og brugte ikke sikkerhedssele under kørslen. Han blev derfor sigtet for fornærmende tiltale mod politiet, for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen og for kørsel i påvirket tilstand af euforiserende stoffer.

Der har været indbrud i en villa på Anemonevej i løbet af en periode fra mandag klokken 00 og tirsdag klokken 11. En rude blev knust med en sten og sidenhen har den ukendte person været rundt i hele huset, men der er tilsyneladende ikke stjålet noget.

 

To piger på henholdsvis 18 og 30 år gjorde sig skyldige i flere butikstyverier fra Kolding Storcenter og Vejlevej. Her stjal de fra tre forskellige butikker i løbet af tirsdag eftermiddag fra klokken 16:15 til 17:18. De to butikstyve, der kommer fra København og Kolding, blev taget i deres togt og politiet ankom til stedet. De to piger blev sigtet, afhørt og løsladt igen og kan se frem til at modtage en bøde.

Klik på ikonet og del artiklen på Facebook