Politiets Døgnrapport for fredag

Politiets Døgnrapport for fredag den 29.juni 2018.

Der har været et forsøg på indbrud i et cafeteria på Karolinegade, fredag kl 01. Her blev en rude knust af en gerningsmand, der blev opdaget af et vidne og forsvandt i retning mod Sydbanegade. Han beskrives som mand med kort hår, iført briller og havde medbragt en rygsæk.

I Adelgade har en ukendt person begået indbrud i en butik, fredag kl 01:45. Her blev butiksruden knust og der har efterfølgende været færden i lokalerne. Signalement af indbrudstyven lyder således: mand 25-30 år, 185-190 cm høj, almindelig af bygning, lys i huden, mørkt hår, iført sort trøje med grå striber.

Højttalere af mærket B & O, blev fjernet under et indbrud på Martsvænget i Bramdrupdam, der foregik fredag kl 03:58 via et stuevindue.

Håndværkere manglede deres redskaber, da de onsdag mødte på job. En pladevibrator, jordstamper og cementpisker er forsvundet ved en villa på Fjordvej og de er blevet stjålet i tidsrummet mellem tirsdag kl 16:30 og onsdag kl 07.

Fladskærm, lænestol og Kay Bojesen-aber blev udbyttet under et indbrud på Strandbakken i Hejls. Det er foregået torsdag kl 09:40, hvor ruden i en hoveddør blev knust.

I løbet af 15 minutter begik en tyv indbrud i en villa i Almind i tidsrummet onsdag mellem kl 23 og 23:15. Indgangen har været via en garage, hvor tyvekosterne blev hævekort til butikker, personlige kort, herrepung og en computertaske med Lenovo PC.

Tyverier fra biler
Der har været indbrud i tre personbiler i løbet af de seneste dage. I en parkeret bil ved Almind Hule foregik det mellem onsdag kl 19:45 og torsdag kl 17:30.  I Stagebjergparken i Almind hedder tidspunktet mellem torsdag kl 21 og fredag kl 06:45. Derudover har der også været tyveri fra en bil på Kongebrogade.

Klik på ikonet og del artiklen på Facebook