Rigtige Mænd Løbet i Kolding Kommune med edderkoppen, hundeproppen og bazookaen

Samarbejde, udfordringer og holdånd er kodeordene, når Dansk Firmaidrætsforbund, Seest Boldklub og Kolding Kommune inviterer til Rigtige Mænd Løbet på Fars Dag d. 5. juni.

Nu kan alle mænd prøve kræfter med Rigtige Mænd Løbet. Startskuddet lyder den 5. juni kl. 19.00 på Fars Dag. Undervejs får mændene testet deres styrke, balance og ikke mindst samarbejdsevnerne.
Rigtige Mænd Løbet er et stjerneløb for tre-mands-hold på godt ti kilometer med Seest Idrætspark som centralt midtpunkt. Der venter masser af morskab for både deltagere og tilskuere, når teamopgaverne med de kuriøse navne Farvefræs, Edderkoppen, Hundeproppen, Bobslæden, Bazooka og VVS’eren skal overvindes. To cykler og en løber fra teamopgave til teamopgave, deltagerne kan skiftes til at cykle og løbe undervejs.

Morten ”Post” Pedersen fra Seest Boldklub håber på et brag af en aften.

”Vores ambitionsniveau er højt, og vi ser frem til en hæsblæsende dag. Jeg håber, at der er masser af mænd derude, som griber udfordringen. Vi garanterer en anderledes, billig og herresjov motionsoplevelse, hvor alle kan være med uanset fysisk form, ” siger Morten ”Post” Pedersen.

 

Også borgmester i Kolding Kommune, Jørn Pedersen, glæder sig til dagen.

”Det er helt naturligt for Kolding Kommune at bakke op om arrangementet, der på fineste vis kombinerer motion med sjov og ballade. Der skal også være et tilbud til dem, der ikke springer i løbetøjet hver dag året rundt. Derfor håber jeg, at mange mænd rejser sig fra sofaen 5. juni. Jeg glæder mig i hvert fald til at byde folk velkommen”, siger Jørn Pedersen, der selv vil være til stede på dagen.

Sjovt at være sund
Rigtige Mænd-projektet består ud over Rigtige Mænd Løbet også af Rigtig Mænd Sjakket, der er online træningsfællesskab på www.rigtigemænd.dk, hvor mændene træner sammen og kan udfordre hinanden.

Rigtige Mænd-projektet, der understøttes af Nordea-fonden, handler i sit udgangspunkt om at motivere sofavante mænd til at dyrke idræt og motion i fællesskab med ligesindede.
Sygdomsstatistikker og en levetid, der er fire-fem år kortere end kvinders, taler nemlig ikke til mændenes fordel.

Projektleder i Dansk Firmaidrætsforbund, Dan Hansen, er glad for, at Seest Boldklub og Kolding Kommune bidrager til udbredelsen af Rigtige Mænd-konceptet.

”Et Rigtige Mænd Løb og især træningsfællesskaber i nærområdet er guld værd. Dansk Firmaidrætsforbund og vores lokale firmaidrætsforeninger er altid klar med sparring og gode råd. Det gælder ikke mindst, hvis der er arbejdspladser, som kunne være nysgerrige på uforpligtende træningsforløb til gavn for den enkelte medarbejder, ” siger Dan Hansen.
Der er åbent for tilmelding til Rigtige Mænd Løbet frem til den 1. juni på www.sportstiming.dk/rigtigemaend.

 

Fakta om Rigtig Mænd Løbet

Rigtige Mænd Løbet på Fars Dag tirsdag den 5. juni kl. 19.00-21.30, Seest Idrætspark, Holbergsvej 50, 6000 Kolding

  • Løbet afvikles samtidig i 31 byer i hele landet.
  • Løbet er for 3-mands-hold. To cykler og en løber. Man følges ad, og man må gerne bytte undervejs.
  • Der er tale om et stjerneløb over ca. 10 km krydret med syv teamopgaver.
  • Alle kan være med uanset fysik, da man(d) selv bestemmer, hvor mange teamopgaver man(d) vil løse.
  • Det hold, der fuldfører flest teamopgaver – og som har den hurtigste sluttid – vinder løbet lokalt.
  • Pris per 3-mands-hold = kr. 300 plus tilmeldingsgebyr (www.sportstiming.dk/rigtigemaend). Ud over løbsdeltagelse er der Craft-t-shirts og medaljer med i tilmeldingspakken.
  • Samarbejdspartnere om projektet Rigtige Mænd er: Dansk Firmaidrætsforbund, MakeitBee Production, DR1 og Syddansk Universitet.
  • Læs mere om Rigtige Mænd-projektet på www.rigtigemænd.dk.

 

TV-indslag fra sidste års arrangement i Seest

Klik på ikonet og del artiklen på Facebook