Skal du med til Femina Kvindeløb i Esbjerg eller Haderslev?

Under temaet ”energi, glæde, hygge” ser Femina og Lidl endnu en gang frem til at byde kvinder i alle aldre velkommen til løbefest med motion og samvær d. 22. maj i Haderslev og d. 23. maj i Esbjerg. Lidl er for fjerde år i træk at finde på løbspladsen. Her kan man hygge sig og slappe af med veninderne, få smagsprøver, slukke tørsten og deltage i konkurrencer. Interesserede kan tilmelde sig et løb allerede i dag – mange af løbene har kun få pladser tilbage, og enkelte er allerede udsolgt.

Til Femina Kvindeløb kombineres motion med hyggeligt samvær. Her mødes kvinder i alle aldre med veninderne, kollegaerne eller familien. For fjerde år i træk glæder Lidl sig til at heppe på alle de fremmødte til løbene i Haderslev og Esbjerg:

Kvindeløbet er en skøn begivenhed, hvor en masse fantastiske kvinder mødes og skaber nogle hyggelige rammer sammen. Jeg er stolt af, at vi igen i år er hovedsponsor, og at vi blandt andet har en fed stand på pladsen,” siger marketingchef for Lidl, Heidi Vittrup.

Chefredaktør for Femina, Camilla Kjems, tilføjer:

 

Vi på Femina glæder os til at holde et brag af en løbefest sammen med Lidl – for alle Danmarks dejlige og livsglade kvinder. Så tag træningstøjet på og fejr foråret og livet sammen med os. Vi glæder os til at møde dig til ét af løbene rundt omkring i landet.”

Tank op til turen med Lidl

Selvom hyggen er vigtigere end konkurrenceelementet, er det vigtigt for løberne at have energidepoterne fyldt godt op, inden de begiver sig ud på ruten. Her kan deltagerne få hjælp blandt løbets sponsorer både før, under og efter løbet. Fra Lidls blå tipitelt uddeles fx vand, frisk frugt og snackposer med nødder, frø, bær og frugt. Og fra Lidls salgsbod kan deltagerne købe sportstilbehør fra kædens eget mærke, Crivit.

Deltagerne kan trække et lod i Lidls tombola, hvor der er fine Lidl-overraskelser til de heldige. De kan også deltage i en fotokonkurrence på Lidls Facebookside:

Kvindeløbet er en dag fyldt med smil og glæde. Det vil vi gerne opfordre til at forevige og dele på Facebook – måske med en Lidl-stemningsselfie eller et Lidl-gruppebillede. Efter sidste løb trækker vi lod blandt alle billeder, og finder tre vindere af et Lidl-gavekort på 1.500 kr.,” siger Heidi Vittrup og tilføjer med et smil:

Og det er helt okay, hvis man er lidt forpustet på billedet. Vi glæder os bare til at se en masse billeder med glade og aktive kvinder fra løbene i Haderslev og Esbjerg.”

Der afholdes ni løb i perioden 14. maj til 5. juni. I Haderslev afholdes løbet d. 22. maj med start på Kløvermarken 1. I Esbjerg afholdes løbet d. 23. maj med start på Mågeparken.

Flere af løbene er allerede udsolgt, herunder Herning, Aarhus og Aalborg – så tilmeld dig allerede i dag.

Du kan læse mere om kvindeløbene, og se hvordan du tilmelder dig på: lidl.dk/kvindeløb.

Klik på ikonet og del artiklen på Facebook