Skoven er grøn og Pinsemorgen bliver skøn

Pinsemorgen brygger Lions Bramdrupdam kaffe og te i Marielundskoven ud for Skovløberhuset.

Løvinderne arrangerer 2 typer platter. I mere end 30 år har Lions Bramdrupdam brygget morgenkaffe fra kl. seks om morgenen til kl. elleve om formiddagen. Mange mennesker har den tradition, at de starter deres Pinsemorgen i Marielundskoven. Selvfølgelig vil der være en chance for at købe en lille skarp til halsen. Vi regner med, at der som så ofte før bliver rig lejlighed til at se pinsesolen ”danse” i de smukke omgivelser.

Morgenkaffen vil være krydret med en tombola, som byder på mange fine gevinster. De andre år har der været udsolgt af lodder ret hurtigt, hvilket betyder, at det er om at sikre nogle lodder tidligt på morgenstunden, hvis I skal have chancer for at vinde nogle af de særdeles lækre gevinster.

Ruben De Thurah er primus motor i Pinsemorgen arrangementet. Hvilket betyder at det er ham, som trækker i trådene for at få det hele til at gå op i en højere enhed. De forklædeklædte ”løver” klarer serveringen formiddagen igennem. Ruben udtaler ” vi ”løver” i Lions Bramdrupdam glæder os meget til at byde jer velkommen ved Skovløberhuset Pinsemorgen, og vi ønsker samtidig, at der kommer mange penge ind til vores humanitære indsats især i lokalområdet”.

 

Klik på ikonet og del artiklen på Facebook