Stemningsfuld duo til Nicolai Scene

Publikum bliver taget med på en stemningsfyldt rejse, når Dayyani/Flensborg Duo giver koncert i Nicolai Scene d. 5. april.

En koncert med stemningsfyldte klassiske kompositioner, der også har tråde til den rytmiske musik, arrangeret for piano og cello er hvad, publikum kan forvente, når der d. 5. april kl. 19.30 er koncert med Dayyani/Flensborg Duo i Nicolai Scene.

Pojken Flensborg påbegyndte i 2016 et samarbejde med den klassiske cellist Samira Dayyani. Pojken Flensborg, der er manden bag de fleste af duoens kompositioner, havde længe været på udkig efter en cellist, der kunne integrere den klassiske musik i sine kompositioner.

Det lykkedes med Samira Dayyani, der formår at mestre det traditionelle klassiske repertoire, men hun er også i stand til at forløse det rytmiske.

Få en Firma Video

Dit budskab bliver tydeligere og mere interessant for modtageren. Kan lægges på You Tube, Facebook, firmaets hjemmeside og på Kolding 24. Udfyld felterne og vi kontakter dig snarest muligt til en uforpligtende snak.

TV 24 – Firma Video til fornuftige priser  – Web: 24tv.dk

Duoen tager udgangspunkt i Pojken Flensborgs kompositioner, men der er også fortolkninger af klassiske ”hits” på repertoiret.

Billetter kan købes på www.nicolai.kolding.dk eller i skranken hos Nicolai Kultur i åbningstiden.

Billetter i døren kan kun købes med MobilePay.

Klik på ikonet og del artiklen på Facebook