Trekantområdets største ejendomsmæglervirksomhed udvider igen

EDC Domus har åbnet endnu en mæglerbutik. Butikken kommer til at hedde EDC Domus First Class og har til huse i det eksklusive MyGarage i Vejle på Wittrupvej 1, 7120 Vejle Ø. Butikken kommer til og dække hele Trekantområdet.

– ”Vi har nu taget skridtet fuld ud, og åbnet en butik alene med fokus på liebhaversegmentet, udtaler indehaver af EDC Domus Johs. Andersen. Ideen med EDC Domus First Class er ret basal. Vi giver den eksklusive del af boligmarkedet i Trekantområdet, en butik der er skræddersyet til dem. Vi har i forvejen butikker i hele Trekantområdet, og de skal naturligvis inddrages i det omfang, det giver værdi for vores kunder. Vi vil fx altid komme 2 mand ud på hver vurdering, en fra EDC Domus First Class og en fra den lokale EDC Domus butik”, fortsætter Johs. Andersen.

Klik på reklamen for lyd
Peg på reklamen for lyd

MyGarage er i dag kendt for at huse flere eksklusive virksomheder og er også autoriseret Porsche værksted, samt autoriseret forhandler af Rolls Royce, McLaren og andre eksklusive bilmærker, spændende virksomheder og endelig den såkaldte Gentlemans Garage, som i dag udgør en aktiv netværksklub i MyGarage.

Beliggenheden er nøje udvalgt – dels kommer mange af vores kommende kunder i forvejen i MyGarage, derudover er det beliggende perfekt i forhold til infrastruktur og tilkørselsforhold fra hele Trekantområdet. MyGarage vil helt sikkert vokse de kommende år med mange nye spændende virksomheder som flytter ind, og vi glæder os til at være en del de kommende udvidelser, udtaler Johs. Andersen.

 

EDC Domus First Class har ansat ejendomsmægler Jens Ehmsen som daglig leder og kontoret vil fra start været bemandet med 3 medarbejdere herunder Stephen Høegh Mortensen, foruden førnævnte og Johs. Andersen. EDC Domus First Class vil være den første ejendomsmæglervirksomhed i Trekantområdet alene med fokus på liebhaversegmentet.

EDC er Danmarks bedste til online markedsføring, hvilket er en vigtig del af vores strategi. ”EDC har netop vundet en række priser på vores intelligenteonline markedsføring. Online markedsføringen udgør i dag en meget vigtig del af markedsføringen af en bolig uanset kategori og med vores nyeste markedsføringspakker kan vi målrette og ramme samtlige købere til liebhaverejendommen i hele Danmark. I takt med at folk er blevet mere og mere mobile, er det afgørende at vi rammer kunderne på de elektroniske platforme de benytter i dag i dagligdagen og med vores nyeste online pakker, rammer vi vores kunder, uanset hvor I verden befinder dig”, slutter Johs. Andersen

Klik på ikonet og del artiklen på Facebook