Anmelder

Masser af stil men ingen substans: Anmeldelse af Valhalla

Hvis ikke instruktøren Fenar Ahmad med sin instruktion af filmen 'Underverden' beviste, at han er klar til de store budgetter som udlandet kan tilbyde, så gør han det i hvert fald med 'Valhalla'. Filmen, som er en genfortælling af Peter Madsens tegneserieklassiker af samme navn, er nemlig i biograferne nu.

Både herskab og tjenestefolk er tilbage: Vi anmelder den nye Downton Abbey-film

Er du ikke bekendt med den populære serie om herskab og tjenestefolk, som ikke er serien 'Herskab og Tjenestefolk', men en anden serie med herskabet og deres tjenestefolk, vil denne film være mindst lige så forvirrende som denne sætning. Er du derimod fan af den populære serie 'Downton Abbey', så er filmen et must. Hvis ellers ikke forvirringen er total, kan den opleves i landets biografer netop nu.

Brad Pitts nye film er science fiction med hjertet på rette sted

Ad Astra er fortællingen om astronaut Roy McBride, som sendes på en tophemmelig mission på tværs gennem solsystemet på jagt efter svar. En rørende, visuelt blændende og nervepirrende oplevelse, som må og skal opleves på det store lærrede. Ad Astra er ude nu.

Rambo tager en sidste svingom

Siden 1982 har Sylvester Stallone være kendt for to ting. Den boksende Rocky Balboa og Vietnamveteranen John Rambo. Selvom Rocky for længst har smidt håndklædet i ringen og overladt boksningen til andre, så er det først nu, at Rambo er klar til at pensionere det røde pandebånd og den savtakkede dolk. Det gør han med sin femte og sidste film, Rambo: Last Blood, der er ude nu.

Toy Story puster nyt liv i nostalgien med veludført fjerde film

Disney Pixar er endnu en gang tilbage med en vidunderligt velanimeret og velskrevet historie, som både kan ses af store og små. De seneste års kritik af producenten bag den nye Toy Story har gået på manglende initiativ til nye fortællinger. En forceret fjerde film i en allerede velafviklet trilogi, der udkommer næsten et årti efter sidste film, frister en til at give de kritiske røster ret. Men har de nu også det? Toy Story 4 er ude i biograferne nu.

Alligatornado - anmeldelse af det klaustrofobiske actionbrag Crawl

”Hvis du ser en krokodille i dit badekar, skal du ikke være bange, for den er så rar,” lyder en klassisk børnesang. Efter at have set Crawl, kunne man passende tilføje en linje til sangen der lyder noget i stil med, ”men hvis det er en alligator, så få benene på nakken, eller lid en gruopvækkende og pinefuld død!”. Crawl er instrueret af manden bag The Hills Have Eyes og Piranha, samt produceret af Evil Dead-legenden, Sam Raimi. Den kan ses i biograferne netop nu.

En kærlighedserklæring af de helt store: Anmeldelse af Tarantinos "Once Upon A Time In Hollywood"

Filmbranchen, og måske især Hollywood er inde i en hård periode. Mellem konkurrencen fra stramingtjenesterne, og den voksende distance mellem producenter og forbrugere, er det ingen overraskelse at Hollywood er ude af trit med sit publikum. Det kan synes trist, men Hollywood har før rejst sig fra asken og bragt nye og lysere tider med sig.