31-årig kvinde dræbt: Politi og teknikere på stedet

Politi og teknikere er lige nu på stedet, for at foretage yderligere undersøgelser. Foto: Presse-fotos.dk

I nat modtog Sydøstjyllands Politi en melding om et dødsfald i Kolding, som de nu efterforsker som et drab,

Sydøstjyllands Politi oplyser i dag i en pressemeddelelse at de efterforsker et drab i Kolding. 

Det var natten til mandag at politiet modtog anmeldelsen om at kvinden var blevet fundet død på sin bopæl i kolding, hvor hun boede i en lejlighed. 

Politiinspektør Jesper Bøjgaard fra Sydøstjyllands Politi fortæller at de foreløbige undersøgelser på stedet viser at den 31-årige kvinde ikke er død af naturlige årsager og at det derfor efterforskes som et drab.

“Tekniske efterforsker, hundeførere og en retsmediciner er fortsat i gang med at foretage yderligere undersøgelser på og omkring findestedet,” oplyser han i pressemeddelelsen. 

 

Dræbte og mistænkte havde en relation 

På nuværende tidspunkt har politiet anholdt en 31-årig mand, som de mistænker for at stå bag drabet. Den mistænkte og den dræbte har en relation til hinanden - men det er ikke oplyst hvilken. 

Den 31-årige mand vil mandag blive fremstillet i grundlovsforhør ved retten i Kolding, hvor han sigtes for drab. Sydøstjyllands Politi vil begære om lukkede døre ved retsmødet, hvor den 31-årige vil blive fremstillet in absentia, da han på nuværende tidspunkt ikke er i stand til at blive fremstillet i retten.

Den dræbte kvindes pårørende er blevet underrettet. 

De pårørende til den 31-årige kvinde er blevet underrettet.    

“Der vil blive gennemført en obduktion af den afdøde med henblik på at fastslå den endelige dødsårsag. Det er ikke muligt at oplyse, hvornår resultatet af obduktionen foreligger, og det kan heller ikke på nuværende tidspunkt oplyses, om konklusionen vil kunne deles med offentligheden på dette stadie af sagen,” forklarer politiinspektør Jesper Bøjgaard. 

Sydøstjyllands Politi har på nuværende tidspunkt ikke flere oplysninger i sagen.

Politi og teknikere på stedet. Fotos: Presse-fotos.dk

 

Politiets afspærring ved stedet. Foto: Presse-fotos.dk