Opvokset i Vejle: Nu skal hun være med i 'Vild med dans'

Foto: TV 2/Rasmus Weng

Nu har TV 2 endelig afsløret hvem der er med i denne sæson af dette års Vild med dans

Ti helt uprøvede deltagere har sagt ja til at træne sig op til latin- og standarddans sammen med hver sin professionelle danser. Du kan glæde dig til at følge både sportsfolk, skuespillere, værter, influencere og en bakkesangerinde i de svære discipliner, ligesom der i år også er en ny professionel danser med i ‘Vild med dans’-familien. De ti par er:

Anna Munch og Eugen Miu
19-årig iværksætter, influencer og skuespiller. Blev student i sommer, har sit eget tøjbrand og er snart aktuel i spillefilmen ‘Smukkere’. Bruger tiden på venner og familie og på at producere indhold til sine følgere på sociale medier.

Rachel Ellebye og Thomas Evers Poulsen
24-årig tidligere medvirkende i TV 2-serien ‘Årgang 0’. Er nu studerende. Rachel bruger sin fritid på blandt andet frivilligt arbejde, og så er hun ikke bleg for at bevæge sig på et dansegulv – især hvis der sættes reggaeton på.

Victor Gairy Aasmul og Mille Funk
25-årig OL-kajakroer og ingeniørstuderende, der i sin fritid læser, spiller guitar og er sammen med kæresten og vennerne. Danser især i køkkenet under madlavning og er altid at finde på dansegulvet til en fest.

Kamal Hassan og Mie Martha Moltke
28-årig podcastvært og skuespiller, som er fan af at skabe minder med sin familie og sine venner. Han er også fan af fodbold, basketball og styrketræning, mens vennerne ikke var stor fan af hans dansestil, da han var yngre.

Og den næste deltager er ifølge Altomkendte.dk netop opvokset i Vejle. Det er nemlig 29-årige May Lifschitz. 

May Lifschitz og Mads Vad
29-årig skuespiller, model, uddannet kunsthistoriker og meget mere. Går til thaiboksning i sin fritid, elsker natur og kunst og bruger masser af tid med vennerne, kæresten og hunden. Født i Argentina og elsker musik og dans.

Philip May og Camilla Dalsgaard
35-årig influencer. Arbejder også på et bosted, mens han uddanner sig til pædagogisk assistent. Bruger fritiden på sin familie og er lige blevet far til barn nummer to. Elsker at danse – især under mottoet ‘Dance like nobody is watching’.

Rasmus Staghøj og Asta Björk
39-årig tv-vært, der står mægtigt tidligt op. Bruger stort set al sin fritid på familien, der tæller kæreste og to små børn. Han elsker en god fodboldkamp på stadion, mens det forholder sig modsat med et dansegulv, som han altid har frygtet.

Morten Hemmingsen og Malene Østergaard
43-årig skuespiller, der blandt andet har medvirket i TV 2-serien ‘Badehotellet’. Venner, familie og fisketure står højt på fritidskortet for Morten, der dansede folkedans i 5. klasse og nok i virkeligheden er bedst til at headbange.