Det sker i Kolding: Byvandringer, Uledsaget og naturvandring

Sommerferien er tæt på, og i slutningen af ugen får børnene ferie. Derfor er det godt, med aktiviteter man kan give sig til. Kolding24 giver dig her et overblik over, hvad du kan give dig til i den kommende uge.

En ny uge er så småt begyndt, og du skal nu til at finde på, hvad du skal bruge den på. Hos Kolding24 giver vi dig her et overblik over ugens begivenheder.

Uledsaget

Den 25. juni – 26. juni kan du se forestillingen ULEDSAGET, der er en forestilling om mennesker på flugt.

Jurist og debattør Khaterah Parwani, har stået i spidsen for projektet og har været med til at tale med mænd, kvinder og børn, der har truffet det vanskelige valg at rejse fra deres hjem mod Europa.

I interviewsne er de blevet spurgt om, hvad de kommer fra, hvad de rejser efter, og hvad de drømmer om. Derudover er de blevet bedt om at fortælle deres historier.

Læs mere her. 

Tysk og Engelsk Byrundvisning i Christiansfeld

Den 25. juni kan du komme med på en guidet byvandring på i UNESCO-byen Christiansfeld – både med tysk og engelsk guide, så hvis du kender nogle der ikke kan dansk, men som gerne ville have denne unikke oplevelse, så er muligheden der nu. Dette er den offentlige byrundvisning af en historisk tur i Christiansfeld, hvor du bliver introduceret til byens og Brødremenighedens historie og den helt særlige byplan og arkitektur 

Christiansfeld er ét af syv verdensarvssteder i Danmark – så det må siges, at være en kulturoplevelse i særklasse! 

Læs mere her. 

Lillebælts kyster - Skamlingsbanken

Den 27. juni kan du komme med naturvejleder Birgitte Braae Andresen og botaniker Bent Vestergaard Petersen på naturtur i Skamlingsbankens fine landskab. 

Stedet er meget unikt, og der er mange stejle skråninger, dybe kløfter. Det ligger lige i nærheden af Lillebælt, og har en enestående udsigt og ikke mindst et meget varieret naturindhold som sjældne planter, svampe, insekter og padder.

Læs mere her. 

Byrundvisning i Christiansfeld

Du har også mulighed for at komme på byrundvisning med en dansk guide Det kan du fra den 24. juni-28. juni. På byrundviningen får du et unikt indblik i UNESCO-byen Christiansfeld, hvor du bliver introduceret til byens og Brødremenighedens historie samt den helt særlige byplan og arkitektur 

Brødremenighedens håndværkere er kendte, fordi de skabte deres eget bud på det perfekte samfund – et samfund med symmetri og fællesskab og lighed imellem byens folk.
Christiansfeld er i dag et stykke unik byplanlægning med lange lige linjer og imponerende arkitektur.

Christiansfeld et ét af syv verdensarvssteder i Danmark - en kulturoplevelse i særklasse!

Læs mere her. 

Læs også: Hvem skal være årets klimahelt i Kolding? Nominer din favorit nu