Det sker i Kolding: Designbyen Kolding, sejlads og loppemarked

En ny uge er i gang, og hvis du ikke ved, hvad du skal give dig til, så har vi her et par bud. Du kan blandt andet komme på vandet eller lære Kolding by at kende.

Hvad er der på dit program i den kommende uge? Hvis ikke du ved det, så kig med her, hvor vi har lavet en oversigt over ugens begivenheder.

Hvordan ligger det med kærligheden

”Hvordan ligger det med kærligheden” er en Cabaret som du kan opleve den 10. september. Den handler om en journalist, som arbejder på en artikel om kærlighed. Han konfronteres med kærligheden og tvinges til at tage stilling af kvindelige bekendskaber.

Læs mere her. 

Fernisering på Sense Me

Den 11. september er der fernisering på Sense Me. Programmet er ikke fastlagt endnu, men kommer senere.

Læs mere her. 

Designbyen Kolding

Der afholdes igen byvandring, hvor der fortælles om Koldings nyeste udvikling. Kolding er designby med stort D, og bymidten er præget af kommunens fokus på design. Der er mange nye projekter i bymidten, og på turen kommer man blandt andet omkring de designmæssige løsninger, som ægteparret Exner valgte i 70'erne.  Arrangementet er torsdag den 12. september.

Læs mere her. 

Sejlads på Kolding Fjord

Den 12. september kan man komme på sejlads på Kolding Fjord når fjordbåden Helene sejler igennem Kolding Fjord og Lillebælt med udsigt til Fænø, Trapholt og Hotel Kolding Fjord. Kolding Fjord 

Læs mere her. 

Sydjyllands bedste loppemarked

Søndag den 15. september inviterer Kolding KFUM Håndbold til et kæmpe loppemarked i to haller, hvor du blandt andet kan købe møbler, tøj, cykler, malerier, bøger, lamper, glas, legetøj, køkkenudstyr, porcelæn og meget mere.

Læs mere her.