Det sker i Kolding: Michael Falch, håndbold og Peter Sommer

Det er begyndt at blive koldt i det danske land, men derfor skal der stadig ting på programmet, som du kan give dig til. I denne uge er der en masse du kan opleve, og Kolding24 har som altid samlet det bedste til dig.

En ny uge er startet, og du skal nu finde ud af, hvad du skal bruge ugen på. Hvis du stadig er i tvivl, kan Kolding24 komme dig til hjælp. Her er ugens begivenheder samlet til dig.

Musik i science fiction film

Hvor meget betyder musik for film? Det kan film-musik-eksperten Mogens Skaaning Høgsberg fortælle. Han ved nemlig alt om film musik og er af den mening, at musik har en meget stærk indvirkning på oplevelsen af både film og TV.

Læs mere her.

Så længe mit hjerte slår

Den 5. november kan du opleve en Giro 413-musical om knuste hjerter og brækkede ben. Det bliver en spændende aften med god musik og dygtige skuespillere.

Læs mere her. 

KIF Kolding -Bjerringbro-Silkeborg

6. november kan du komme med til et brag af en håndboldkamp når nogen af de dygtigste hold i ligaen skal møde hinanden. Kom forbi og støt KIF så de kan komme herfra med en sejr og tættere på mesterskabet.

Læs mere her. 

Koncert med Peter Sommer

Den 6. November er der koncert med dygtige Peter Sommer. Det er længe siden, at han sidst slog vejen forbi Kolding, men nu er han tilbage med en fantastisk koncert med alle de store hits.

Læs mere her.

Binær på Råværket + Sanganee + Manus Bell

Du kan opleve bandet Binær når de gæster Råværket i Kolding i forbindelse med deres nye album, der udkom i oktober. De er ikke alene, og har taget Sanganee og Manus Bell med på tour. Er du til alkohol, så står Koldings Designskole for en fredagsbar inden arrangementet, som er den 8. november.

Læs mere her. 

Mathilde Falch og Michael Falch

Mathilde og Michael Falch står bag en støttekoncert til fordel for Café Paraplyen, som er en social café/værested i centrum af Kolding. Du kan komme med til koncerten den 9. november,

Læs mere her. 

KIF Fodbold vs. HB Køge

10. november møder KIF HB Køge. Du kan støtte drengene i kampen om at rykke op, hvis du kigger forbi stadion den dag. Der vil som altid være god stemning og en masse fans på lægterne.

Læs mere her.