Det sker i Kolding: Musik Dokumentar Festival, KIF og Emma Hørlyck

I Kolding er der i denne uge mange spændende ting på programmet og er du til sport eller musik, så bliver du ikke skuffet. Kolding24 har som altid lavet en oversigt over ugens begivenheder.

En ny uge er i gang, og det betyder nye sjove begivenheder i byen. Kolding24 har samlet de bedste til dig, så du bare skal vælge, hvad du vil bruge ugen på.

Musik Dokumentar Festival

Over fire dage løber den spændende Musik Dokumentar Festival, hvor du kan møde flere af Danmarks største stjerner. De første tre er i denne uge på Bryggeri Scenen. Programmet er følgende:

Mandag 16. september: City Slang Redux om Lars H.U.G
Tirsdag 17. september: Stjernekigger om Swan Lee
Torsdag d. 19 september: D.A.D: True believer
Mandag d. 23 september: Gasolin

Læs mere her.

KIF Kolding - Lemvig-Thyborøn Håndbold

Der er igen sport på programmet når KIF Kolding møder Lemvig-Thyborøn Håndbold. Det sker fredag den 20. september. Du kan komme forbi og heppe på byens hold og støtte dem i denne kamp mod rivalerne.

Læs mere her. 

Plekter Tour feat. Emma Hørlyck og KIN

Emma Hørlyck har siden folkeskolen satset på musikken og hun har virkelig gjort det godt, og hendes arbejde har allerede båret frugt. I 2018 modtog hun bl.a. Engelsholm Højskolelegatet af Mads Langer og Engelsholm i 2018. Du kan opleve hende i Kolding i denne uge.

Læs mere her.

Die Herren U2 Brother Rockers Koncert

Die Herren har spillet der spiller irsk musik på engelsk i 28 år. Og du kan opleve dem i Kolding med fuld forplejning. Die Herren er fest, energi, intensitet, nærvær, humor og tilstedeværelse.
Die Herrens ønsker at band og publikum skal føle sig som eet!

Læs mere her.

KIF Fodbold vs. Skive

Endnu et KIF-hold skal i aktion, men denne gang er der tale om fodbold, når KIF møde Skive. Kampen spilles på Autocentralen Park, og du kan støtte drengene, så de kan rykke op.

Læs mere her.