Det sker i Vejle: Fjord Festival, Rock i Byparken og Onkel Reje

Denne uge er der virkelig store begivenheder på programmet i Vejle. Vi har en speciel festival i sigte, og så er der også musik på programmet. Læs med her, hvor Vejle24 giver dig ugens begivenheder.

Hvis du er til musik, så er det denne uge, du skal være med. Der er nemlig lagt op til en uge i musikkens tegn.

Rock i Byparken – Queen Machine og D-A-D

Fredag den 23. august kan du glæde dig til et brag af en rock-fest når både Queen Machine og D-A-D kommer forbi Byparken.
D-A-D er kendt for at give et brag af en fest, hver gang de går på. De har stået sammen i over 30 år, og leverer et show ud over det sædvanlige. Queen Machine er nok noget af det tætteste man kommer på det ægte Queen. Freddie Mercury formåede i sin tid at levere den vildeste fest, men Queen Machine forsøger, at gøre ham kunsten efter.

Læs mere her. 

RUNRIG – “The Last Dance”

Lørdag den 24. august kan du høre Runrig lave fremvisningen af deres afskedskoncert “The Last Dance”.

Du kan samtidig se Danmarkspremieren på koncertfilmen fra Runrigs afskedskoncert “The Last Dance”, eller få en snak med medlemmer fra bandet.

Læs mere her.

Vejle Fjord Festival

Denne weekend kan du den 24.-25. august komme til Vejle Fjord Festival. Der er et hav af ting på programmet. Blandt andet kan du prøve forskellige vandfarttøjer.

Du kan blandt andet sammen med billederhugger Søren Cip Nielsen forsøge at hugge en isskulptur. Læs om det her.

Du kan også være med i De Jyske Smutmesterskaber, som er en skæg konkurrence for både store og små smuttere. Jutlander Bank er klar med gode præmier.

Læs mere om arrangementet her. 

Du kan også synge med, når musiker Kirsten Schroll & co. synger kendte klassikere fra børnelitteraturen. Du kan blandt andet opleve de kendte sange fra Hodja fra Pjort og Pippi.

Læs mere her. 

Johnny Deluxe

Du kender sikkert Johnny Deluxe fra 00’erne og lige nu er de midt i deres comeback. Du kan komme med og synge Elskovspony, Drømmer jeg , Drenge som mig og Vi vil ha’ mer’. 

Læs mere her. 

Onkel Reje

Onkel Reje er børnenes ven, og alt vi forsøger at lære dem, er noget som han gerne vil stoppe. Så hvis du har problemer med at få dine børn til at gå i bad, så skyldes det måske, at de har set Onkel Reje. I kan møde ham til Festival.

Læs mere her. 

Se hele programmet her.