Her kan du handle ind i helligdagene: Åbningstider i Kolding på Grundlovsdag og i Pinsen

Grundlovsdag og Pinsen er en mærkedag, og derfor er de fleste butikker lukkede. Skulle du alligevel have glemt noget, så bringer Kolding24 dig her en oversigt over butikkernes åbningstider på Grundlovsdag og i Pinsen.

Det er endelig ferie igen, og selvom det er en kortere en af slagsen, så har butikkerne alligevel lukkede. Hvis man skal købe ind til en god middag, kan man i mange tilfælde ende med at gå forgæves. Kolding24 kommer dig til undsætning, og giver dig her en oversigt over, hvordan dagligvarebutikkerne holder åbent i morgen.

Denne omgang af helligdage strækker sig over onsdag den 5. juni som er Grundlovsdag og Fars dag. Denne dag betragtes af mange som en halv helligdag, og nogle butikker holder dermed lukket. I år falder folketingsvalget også på denne dag. Oven i det falder Pinsen søndag den 9. juni og mandag den 10. juni.

Rema 1000 holder delvist lukket

Rema 1000 holder næsten lukket i alle deres butikker i Kolding og omegn. Men du kan handle i Rema 1000 på Drejensvej 2 fra 07.00-21.00 på Grundlovsdag og 2. Pinsedag – Pinsedag er der helt lukket. Rema 1000 på Kløvervej 39 er åben fra 08.00-21.00 på Grundlovsdag og 2. Pinsedag, men holder lukket på Pinsedag.

Fakta har åbent – SuperBrugsen delvist

Alle Fakta-butikker i Kolding-området holder åbent – både på Grundlovsdag og i Pinsedagene.

Fakta på Tøndervej har åbent fra 08.00-22.00. Det samme har Fakta på Haderslevvej og Agtrupvej. I Bramdrupdam har de åbent fra 07.00-22.00.

Bilka, Føtex, SuperBrugsen og Lidl har lukket

Hos butikkerne Bilka, SuperBrugsen, Føtex og Lidl har de igen i år valgt at holde lukket på Grundlovsdag og i Pinsen. Så her går du forgæves, hvis du står og mangler de sidste varer inden helligdagene.

Netto har delvist åbent

Tre af Nettos butikker i Kolding holder åbent på Grundlovsdag og i Pinsen, så du kan få de sidste varer på plads inden familiehyggen. Netto på Jernbanegade 4, Netto på Haderslevvej og Netto på Hylkedalvej har åbent fra 08.00-22.00.

Til gengæld er Netto på Damstien, Fynsvej og lukkede – både på Grundlovsdag og i Pinsen.

Aldi har åbent

Hos Aldi på Haderslevvej og Lyshøj Allé holder de åbent fra 08.00-21.00, så her har du mulighed for slå et smut forbi, hvis du mangler noget.

Spar holder åbent

Hos Spar på Nørre Bjertvej holder de åben fra 08.00-22.00.