Igen i år bliver det gratis at parkere i Kolding i løbet af julen

På udvalgte dage slipper man for at betale ved automaten, når man skal nyde julestemningen i Kolding. Foto: Kolding Kommune

På udvalgte dage omkring jul bliver det igen i år muligt at parkere bilen på de kommunale betalingspladser i Kolding midtby uden at skulle have pungen frem.

Torsdag fortæller Kolding Kommune, at man endnu en gang har planer om at tilbyde gratis juleparkering, så du på udvalgte dage slipper for at hive pungen frem, når du skal klare de sidste julegaveindkøb eller et af de tusinde andre ærinder, der sædvanligvis skal klares i december. 

I år kan du parkere gratis på følgende dage: 

  • Fredag den 22. november
  • Lørdag den 23. november og alle lørdage herefter frem til jul
  • Tirsdag den 24. december-1. januar, begge dage inklusiv

Sammenlagt er der 190 kommunale betalingspladser i Kolding midtby fordelt på Borchs Gård, Hyrdestræde, Låsbybanke og Ny Vestergade. På de øvrige 2.000 kommunale p-pladser i midtbyen er det i forvejen gratis at parkere.

Gratis parkeringspladser i Kolding markeres tydeligt

I år starter juleparkeringen tidligere end sidste år

”Efter ønske fra City Kolding starter vi i år med betalingsfri juleparkering allerede fredag den 22. november, når julemanden ankommer til Kolding, og hvor der vil være masser af julearrangementer. Det kan måske være svært at holde rede på, hvornår man må holde på betalingspladserne uden at betale, men vi sørger selvfølgelig for, at der bliver opsat tydelig information på alle betalingsautomaterne,” oplyser trafikplanlægger Maja Meldgaard Grøndberg, Kolding Kommune, i en pressemeddelelse.