Luksusfælden besøger lokalt par – Lenes hashgæld knuser husdrømme

Foto: TV3

Lene har skabt sig en massiv gæld gennem en vild livsstil og et stort hashforbrug. Kæresten Thomas forsøger, at hjælpe hende økonomisk, men Lene udnytter og misbruger Thomas’ godhed, og skjuler sine dyre vaner for ham.

Et dårlig forhold har fået Lene til at skabe en kæmpe gæld på blandt andet et stort hashforbrug. Heldigvis for Lene møder hun modsætningen, Thomas, som i dag forsøger at hjælpe hende økonomisk.

Stor drøm om huskøb

34-årige Lene fra Vojens bor hos sin kæreste Thomas, som hun mødte på den bar, hvor hun arbejder. Det var virkelig to modsætninger der mødtes, men de endte med at blive kærester.

Lene og Thomas har nu en fælles drøm om at købe et hus sammen, men med Lenes dyre vaner og store gæld, som hun ikke betaler af på, virker drømmen som fuldstændig umulig. Lene står nemlig til aldrig at kunne blive gældfri. Hun betaler slet ikke af på sin gæld og bliver bare ved med at bruge løs.

Thomas arbejder på en bordeplatform, og inden han tager afsted plejer han at fylde fryseren op, så Lene ikke skal mangle noget. Alligevel har Lene også et kæmpe forbrug på madposten.

Kæresten betaler bil

Luksusfældens eksperter kommer frem til, at Lene shopper for 19.000, mens kæresten betaler for den bil, som hun ikke mener, at hun har råd til. Selvom 19.000 ikke lyder så ekstremt, så er det selvfølgelig en anden sag, når man får sin kæreste til at betale for en.

Samtidig forsøger Lene at snyde Thomas til at tro, at hun ikke bruger penge på tøj, ved at klippe mærkerne af på det.

Gæld på 400.000

Gennem tiden har Lene opbygget sig en gæld på over 400.000 kroner, som hun ikke betaler af på. Meget af gælden stammer fra tiden med ekskæresten, hvor de brugte mange penge på hash og det vilde liv.

Foto: TV3

Kærsten skal på banen

I aftenens afsnit af Luksusfælder finder eksperterne Kenneth Hansen og Carsten Linnemann frem til, at Thomas skal på banen, hvis det nogenside skal være muligt, at realisere deres drøm om fælles huskøb. Og det skal gå hurtigt, for Lenes gæld vokser og vokser jo mere hun ikke betaler af på den.