Nu er de 14 nye byggegrunde ved Westerbygård klar til salg

De 14 grunde er en del af et nyt boligområde ved Sdr. Bjerts gamle landsbyhovedgade Gl. Bjært. Foto: Kolding Kommune

Allerede i de sene vintermåneder blev salgsafdelingen i Kolding Kommune kontaktet fra interesserede købere, der ville høre nærmere om de dengang kommende byggegrunde ved Westerbygård i Sdr. Bjert.

Nu er grundene udbudt til salg, og derfor spår Maja Thorup Bramsen fra salgsafdelingen, at der kan blive rift om de 14 byggegrunde.

”Vi tror, at der er mange interesserede købere, der vil sende et bud. Der har tidligt været stor interesse – blandt andet fordi der er kort til indkøb, skov, strand, skole og fritidsinteresser,” siger hun i en pressemeddelelse. 

Området var i foråret igennem en periode med byggemodning og indtil 11. september kan interesserede købere byde på de enkelte grunde.  De 14 grunde er en del af et nyt boligområde ved Sdr. Bjerts gamle landsbyhovedgade Gl. Bjært. De er placeret mellem et ældre parcelhusområde og den bevaringsværdige landejendom Westerbygård. Syd for området er der åbne marker med udsigt til Skamlingsbanken, grundene har ikke langt til skov og strand og området ligger ved naturområdet Solkær Enge.

Kolding Kommune afholder informationsmøde ved udstykningen den 29. august fra 15.00 – 16.30.

Foto: Kolding Kommune