Byggemarked åbner stort outlet i Kolding sommeren over

Morten Lauridsen, regionschef, SILVAN, står bag byggemarkedets nye outlet i Kolding. Foto: SILVAN

SILVAN har netop åbnet et spritnyt outlet i kædens gamle lokaler på Skovvangen 59. Herfra sælger byggemarkedet enbred vifte af havemøbler og tilbehør til hus og have. Man skal dog være hurtig, da SILVAN Outlet kun holder åbent fredag-lørdag-søndag fra nu og hen over sommeren.

SILVANs topmoderne butik i Sydbyen er en af de nyeste i byggemarkedskæden, og derfor byder den på fuldt sortiment inden for hus og have, værktøj, maskiner, boligartikler og tilbehør. Varesortimentet kan tilmed bestilles over nettet og afhentes maksimalt tre åbningstimer senere i butikken via SILVANs Click & Collect-ordning.

Da det nye SILVAN-byggemarked i Sydbyen slog dørene op, efterlod det en tom SILVAN-butik på den gamle adresse Skovvangen 59 i Nordbyen. Det har SILVAN udnyttet til at fylde den ellers tomme butik med et bredt udvalg af helt nye varer fra SILVANs 44 butikker rundt om i Danmark. Dertil kommer et kæmpe restmarked, hvor priserne er helt i bund med besparelser på op til 80%.

"De fleste danskere kan godt lide at gøre en god handel, og at dømme efter vores første åbningsdage i SILVAN Outlet er koldingenserne bestemt ingen undtagelse. Priserne er sat meget lavt, og står man og mangler nyt til hus eller have, er der gode muligheder for at gøre et kup," siger regionschef Morten Lauridsen fra SILVAN i en pressemeddelelse.

SILVAN Outlet i Kolding er tiltænkt de hurtige gør-det-selv-folk. Planen er nemlig kun at holde outlet-byggemarkedet åbent et sted mellem 10 og 14 uger hen over sommeren – og kun fredag, lørdag og søndag fra 10 til 17.

"Vi har åbnet et funklende nyt byggemarked på Mosevej 1B, og det er selvfølgelig her, vi lægger størstedelen af kræfterne med 10 dedikerede medarbejdere og fuldt fokus på kundeservice, en stor Drive-in og Click & Collect. Det ligger optimalt i forhold til Sydbyen og Koldings opland, og området er strategisk vigtigt for os," fortæller Morten Lauridsen.