Folkekær radiovært taler bæredygtighed og grøn energi i Kolding

Søren Dahl er kendt af hele Danmark for sine radioprogrammer. Nu kan koldings bysbørn få et indblik i hans holdning til bæredygtighed. Foto: Kolding Kommune

Søren Dahl, legendarisk radiovært gennem 16 år på det populære radio-talkshow Cafe Hack, bliver sammen med formand for Plan-, Bolig- og Miljøudvalget Birgitte Kragh, den næste gæst, når Danmark for Målene-karavanen igen rammer Kolding. Denne gang handler det om bæredygtige og grønne energiformer.

Danmark for Målene er på turné i hele landet for at sætte fokus på FN’s 17 Verdensmål. Den 24. august kommer turnéen forbi Kolding og denne gang er temaet ’Energi i by og bolig’. Det kommer især til at handle om gode idéer til energibesparelser i hjemmet, på farten og i byen. 

Arrangementet foregår kl. 11-15 uden for Kolding Storcenter ved indgang G, også kaldet biografindgangen, og kommer man forbi pladsen, vil der være masser af inspiration til, hvordan man selv kan komme i gang med energibesparelser derhjemme, og der vil være aktiviteter for både børn og voksne.

Kl. 14.30 går tidligere Café Hack-vært Søren Dahl på scenen, hvor han i bedste Café hack-stil vil interviewe formand for Plan-, Bolig- og Miljøudvalget Birgitte Kragh om bæredygtige energiformer.

"I Kolding har vi gennem mere end 25 år haft fokus på at reducere vores CO2 –udledning. I Kommunen har vi fx en energihandleplan og vi har reduceret vores elforbrug i de kommunale bygninger med 19 procent i gennem de seneste 12 år og det er fortsat en område, vi har et stort fokus på," fortæller Birgitte Kragh, der glæder sig til samtalen med Søren Dahl.

Om Søren Dahl

Legendarisk radiovært, der i 16 år har været i æteren hver uge med radio-talkshowet; Cafe Hack/Dahl på Hack. Derudover har Søren haft en aktiv karriere som komiker, foredragsholder, forfatter, musiker m.m. Han var i flere år musiker for den populære trio ”De Nattergale”. Søren er uddannet fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium.