Hvordan bliver sommervejret i Kolding?

Sommeren er over os, derfor tager Kolding24 et kig på, hvordan vejret bliver. Foto: Shutterstock

Her på Kolding24 tager vi temperaturen på sommervejret for uge 27 og 28. Mange har fri i de uger, og så er det godt at vide, om man skal holde ferien ude eller inde.

Hvordan bliver vejret over de næste to uger? Hvis du er en af dem der skal holde din ferie i Danmark, så er det med at kigge med her. Vi giver dig nemlig overblik over de næste ugers vejr.

Uge 27

I uge 27 bliver vejret forholdsvis blæsende i Kolding.

I dag, tirsdag den 2. juli holder vi en middel temperatur på 14-16 grader og frisk vind fra nordvest. Så det er ikke ligefrem strandvejr, men ingen regn.

3. juli er lidt mindre blæsende og vinden går fra jævn vind fra nordvest til let vind fra vest, mens temperaturen stiger en grad til 17 grader, når den er på sit højeste, og vi er stadig uden regn.

Den 4. juli når vi op på 16. grader, mens vi om natten kommer helt ned på 8 grader. Det holder tørt på dagen og der kommer jævn vind.

Når vi går ind i weekenden den 5. juli stiger graderne til 17 om dagen og 9 om natten og vi har stadig jævn vind. Det helt varme sommervejr lader altså vente på sig. 

Om lørdagen den 6. juli får vi 15 grader om dagen og 8 grader om natten. Vinden bliver let, så der er lidt mindre blæsende, end de andre dage – dog stadig ikke det oplagte strandvejr.

Ugen sluttes af med en byge. Søndag den 7. juli kommer det til at regne en smule, og temperaturen er heller ikke just sommeragtig. Den kommer til at ligge på 15 grader om dagen og 8 grader om natten med en jævn vind.

Uge 28

Vi starter ugen tørt og med en middel temperatur på 16 grader om dagen og 9 grader om natten med en jævn vind.

Tirsdag den 9. juli kommer vi helt op på 18 grader om dagen og 9 grader om natten. Vi kommer altså tættere på strandvejr selvom der stadig vil være en jævn vind.

Den 10. juli stiger temperaturen igen en grad til 19 grader om dagen samtidig er vi helt nede og have let vind. Så det begynder at ligne noget.

Når vi når til torsdag er temperaturen nået helt op på 20 grader, dog vil vi også få regn den dag, men vinden er stadig let.

Den 12. juli er vil tilbage på de 18 grader om dagen, men vi får en varm nat på 14 grader og det bliver også meget vindstille.

Lørdag den 13. juli topper vi ugen med 21 grader – vi undgår dog ikke en byge. Til gengæld er vinden meget let.

Vi slutter ugen af søndag den 14. juli med byger og 20 grader og med jævn vind. Så de næste to ugers vejr er altså meget svingende og ikke det sommervejr man kunne drømme om, men bare ben burde man kunne klare, selvom det ikke er det bedste strandvejr.