Indbyggerne skal udveksle meninger og gode idéer til Koldings fremtid over fælles aftensmåltid

Samtalen over middagsbordet bliver omdrejningspunktet på Volkerts Fylke. Foto: Kolding Kommune

Du kan nu komme af med din mening om Kolding, mens vi spiser og hygger os. Tirsdag den 1. oktober kl. 18-20 får det populære Kolding Spiser Sammen et lille twist, der giver plads til Mad & Meninger.

Til arrangementet kan kommunens borgere dele de spørgsmål, der fylder i deres verden og ideer til, hvad der kan gøre dagligdagen i Kolding bedre. Byrådet har inviteret sig med, og sidder med ved bordene, for at lytte og tale med om gode ideer og andet, som deltagerne synes de skal høre. Som tak for det, byder de på kaffe og kage efter maden.

”Det er samtalen, der er i fokus, så der ikke oplæg eller andet fra politikerne. Men skulle der dukke en god ide op, så er der ingen, der skal holde sig tilbage fra at skrive den gode ide ned, så skal vi nok arbejde videre med den”, fortæller Ole Alsted, formanden Lokaldemokratiudvalget i Kolding Kommune, der arbejder med nye måder til at tage dialogen på, i en pressemeddelelse.

Om Kolding Spiser Sammen

  • Mad med meninger indgår i Kolding Spiser Sammen, som med stor succes kører i Volkerts Fylke.
  • Der er spises kl. 18.00 ved lange borde, maden er klar på bordene på fade og i skåle - "family style". Der vil ikke være tjenere, så man tager selv sin tallerken med til opvasken. Om man er den travle børnefamilie, enlig, studerende, pensionist, kærestepar eller blot ønsker et sundt og nærende aftenmåltid i en uhøjtidelig stemning, er man velkommen til at være med i hyggelige rammer i Dalbygade.
  • Ud over arrangementet i Volkerts Fylke, er det tanken at gentage fællesspisning i Vamdrup senere på året.