Ingen vil påtage sig ansvaret for 65-årig, som lå død i sin lejlighed i ti dage

Foto: Modelfoto fra Shutterstock - personen på billedet er ikke død.

I ti dage lå en 65-årig mand fra Kolding død i sin lejlighed før han blev fjernet. Nu vil ikke påtage sig ansvaret og både politi og plejefirma fraskriver sig alt.

En 65-årig mand fra Kolding døde for nyligt i sin lejlighed i Kolding, men han skulle ligge død hele ti dage før han blev hentet og taget ud af lejligheden. Det skriver JydskeVestkysten.

Ingen vil tage ansvar

Ansvaret bliver fralagt fra alle sider, når det drejer sig om den 65-årige mand der for nyligt blev fundet død i sin lejlighed. Politiet har meldt ud, at ansvaret ikke er hos dem, og heller ikke plejefirmaet Kære Pleje vil have noget ansvar pålagt sig. Ingen mener, at der er dem der har ansvaret for at manden lå død så længe.

Til Jydskevestkysten har Vicepolitiinspektør, Søren Frederiksen fra Sydøstjyllands Politi betegnet det som en kommunikationsbrist, så ansvaret er ikke hos dem. Direktøren for Kære Pleje, Mirela Tanovic, forsikrer at alle procedurer er blevet overholdt.

Blev fundet af Kære pleje

Manden blev fundet af sin hjemmehjælper fra Kære Pleje, som ringede til politiet, men efter at politiet fandt ud af, at der ikke var begået nogen forbrydelse, skete der ikke mere i sagen.