Mascha Vang udlever livslang drøm

Til hverdag bor Mascha Vang med sin familie i Kolding, som hun har kunne kalde sit hjem i nogle år. Foto: Skoringen

Den kendte fashion influencer Mascha Vang har sammen med det nye danske skomærke JoDis designet sin egen skokollektion. Det er første gang Mascha Vang står bag sin egen skolinje, og forventningerne er store.

Influenceren, modellen og tøjdesigneren Mascha Vang kan nu føje endnu en titel til sin kreative karriere, når hun torsdag den 15. august lancerer sin nye skokollektion ’JoDis by Mascha Vang’, som kommer eksklusivt til salg i Skoringens 114 butikker og webshop. Kollektionen er resultatet af fashion influencerens samarbejde med det nye danske skomærke Jodis, hvor Mascha Vang er første gæstedesigner.

”Jeg har altid drømt om at stå bag min egen skokollektion. Det rigtige fodtøj fuldender en kvindes look, uanset om det er til hverdag eller fest, og jeg vil gerne være garant for, at endnu flere får mulighed for at gå i moderigtige sko og støvler i en god kvalitet til en overkommelig pris. Det synes jeg, at man får med ’JoDis by Mascha Vang’,” lyder det fra Mascha Vang.

Om inspirationen til kollektionen fortæller den nye skodesigner:

”Mit mål har været at skabe et design, der ikke stikker alt for meget ud og passer til enhver kvindes garderobe. Samtidig har det været vigtig for mig, at kvaliteten er i højsædet, og jeg synes, vi er lykkedes rigtig godt med at få både kvalitet og design til at gå op i en højere enhed. Inspirationen til designet har jeg primært fundet i min egen stil, og den har noget ’city girl’ og ’easy going urban’ over sig. Jeg har været ret fokuseret på at designe noget, jeg selv har lyst til at gå i, og jeg er super stolt af resultatet. Jeg håber, at den vil blive taget godt imod ude i butikkerne.”

Første gang med kendt ansigt

Også hos Skoringen ser man frem til at kunne præsentere den nye kollektion for både eksisterende og nye kunder. Det er første gang, kæden introducerer en skolinje, hvor der står en kendt dansk fashion influencer bag. Ud over egne kvalitetsmærker har Skoringen i dag allerede mange kendte modebrands i sortimentet, som altså snart udvides med ’JoDis by Mascha Vang’.

”Mascha Vang er jo inspirationskilde og trendsætter for rigtig mange danskere, og jeg er derfor heller ikke i tvivl om, at hendes kollektion vil blive taget godt imod hos målgruppen,” fortæller produktchef Heidi Holm Munk fra Skoringens kædekontor i Skødstrup nord for Aarhus.

Lanceringen af ’JoDis by Mascha Vang’ kollektionen markeres ved en større event i Skoringens butik på Fisketorvet i København torsdag d. 15. august kl. 16.00, hvor Mascha Vang selv er til stede og præsenterer kollektionen.