Politiet efterlyser vidner: Kvinde overfaldet og stukket ned af hendes ekskæreste samt to andre

Hvis du kender noget til de dramatiske hændelser på Skovvejen, så kontakt politiet på tlf. 114. Foto: Rigspolitiet

Poltiet beder om offentlighedens hjælp til at opklare sag, hvor en ung kvinde blev overfaldet af bl.a. sin ekskærete og stukket med en kniv mandag aften i Kolding.

Tre yngre mænd fremstilles i dag i grundlovsforhør sigtet for forsøg på manddrab mod en 26-årig kvinde, der blev stukket med en kniv i hendes lejlighed på Skovvejen i Kolding. Den ene af de tre mænd er kvindens tidligere kæreste.

Grundlovsforhøret, der afholdes for lukkede døre, er endnu ikke afsluttet. Politiet mangler dog offentlighedens hjælp til hurtigt og effektivt at få optrevlet, hvad der præcis skete på Skovvejen. 

’Vi har brug for borgernes hjælp til at komme til bunds i denne alvorlige sag’, oplyser vicepolitiinspektør Frede Nissen fra Sydøstjyllands Politi. ’Så har du været i området, eller har du oplysninger, der kan hjælpe Sydøstjyllands Politi i efterforskningen, så ring til os på tlf. 114,’ siger vicepolitiinspektør Frede Nissen i en pressemeddelelse. 

Af hensyn til den videre efterforskning kan politiet ikke fortælle mere på nuværende tidspunkt, tilføjer vicepolitiinspektør Frede Nissen.