Vildt realityprogram vender tilbage: Jeppe fra Kolding klar til fest i Grækenland

Fredag blev de nye deltagere i sæsonens hotteste realityprogram, Ex on The Beach, præsenteret på programmets Facebook-site. Foto: Discovery Networks Denmark

Næste søndag starter tredje sæson af et af Danmarks mest populære realityprogrammer Ex on The Beach. Hvor der i denne sæson er en deltager fra Kolding med.

Det bekræfter programmet selv fredag, hvor det på sin Facebookside løfter sløret for navn, billeder og få detaljer på alle de nye deltagere, der vil skabe drama på Kanal 4 de kommende to måneders tid.

En af dem er Jeppe på 23 år, der til dagligt arbejder som bartender. Han har - ifølge ham selv - været single siden niende klasse og er altid at finde på dansegulvet i Koldings natteliv, hvor de fleste festaber angiveligt ved, hvem han er. 

I de to tidligere sæsoner boede deltagerne i en luksusvilla på Mauritius i Afrika. I år skal de dog ikke flyve så langt, da hele sæsonen istedet er filmet i det samme pragtpalæ i Grækenland, som også den svenske udgave af programmet har brugt som kulisse.

Stor global succes 

Siden sidste efterårs premiere på første sæson af Ex on The Beach er programmet blevet en succes i Danmark. 

De danske kanaler har ellers tidligere været domineret af Paradise Hotel, Big Brother og lignende programmer, hvor der er penge på højkant og et element af spil. Det er der dog intet af i Ex on The Beach. Her er det i stedet deltagernes interne skærmydsler og ekskærester, der er motoren for alt det spændende drama. 

Det er dog ikke kun i de nordiske lande, at tv-formatet har gået sin sejrsgang. Siden debuten på MTV i 2014, er der blevet filmet og sendt ni sæsoner med en tiende på vej.