Dyrebutik arrangerer fælles gåtur med for byens hunde - med godbidder og julegaver til de firbenede

Tre hunde som er helt klar til julen. Foto: Maxi Zoo Kolding

Julen nærmer sig med raske skridt, og byens elskede firbenede venner fortjener lidt ekstra hygge og kærlighed. Maxi Zoo Kolding inviterer derfor tirsdag 17. december kl. 17 alle byens hunde og hundeejere på en gåtur igennem byen med juleoverraskelser til de firbenede deltagere. 

Det er ingen hemmelighed, at julen ofte koster på kilokontoen. Det gælder både for mennesker, hvor juleknas, småkager og flæskesteg frister måneden ud, men det samme gælder også for de firbenede venner. Når ejerne hygger sig, har det jo ofte en afsmittende effekt, hvor der også falder lidt godbidder af til hundene, der venter tålmodigt ved ejerens fødder.

Derfor skader det nok heller hverken dyr eller mennesker, at de får rørt sig lidt.

Kæledyrsbutikken Maxi Zoo i Kolding  har i den anledning arrangeret en fælles gåtur tirsdag 17. december kl. 17. Ruten vil gå rundt i vinterlandskabet nær butikken på Albuen 21. Her vil der være skruet ekstra op for julehyggen med godbidder og julegave til alle de søde vovser, der deltager.

Den fælles julegåtur finder sted tirsdag den 17. december med afgang kl. 17 ude foran Maxi Zoo Kolding. Tilmelding til gåturen kan ske i butikken senest den 16. december.