Kolding Storcenter åbner dørene til et brag af en kinesisk nytårsfest

Traditionen tro holder Kolding Storcenter kinesisk nytår, som byder på alt fra gode tilbud, løvedans og fyrværkeri til lancering af en spritny app med mange kundefordele.

Efter et år med et tætpakket program og mange besøgende tager Kolding Storcenter hul på 2020 med endnu et spændende arrangement for hele familien. Sidst i januar bliver dørene åbnet for kinesisk nytårsfest, der byder på alt fra gode tilbud til løvedans og fyrværkeri. Festlighederne vil også være anledning til lanceringen af en ny app, som skal gøre besøgene endnu bedre for centerets mange gæster.

Det kommer ikke til at gå stille for sig, når Kolding Storcenter den 31. januar igen slår dørene op for sit helt eget kinesiske nytår. Der vil nemlig både være drageudstilling, Late Night Shopping, gode tilbud, traditionel historisk løvedans og fyrværkeri. Sidst, men ikke mindst, lancerer storcenteret også en helt ny app fyldt med tilbud, nyheder og spændende kundefordele. 

Gode tilbud, drageudstilling, løvedans og fyrværkeri

Både det danske og det kinesiske nytår markerer årsskiftet, men anderledes fra det danske nytår, står det kinesiske nytår altid i familiens tegn.

”I den kinesiske nytårsånd er hele familien selvfølgelig inviteret til nytårsfesten i centeret. Vi gentager succesen, fordi der er noget ganske magisk over den kinesiske tradition, som er interessant for både børn og voksne at få lov til at opleve på nært hold,” fortæller Gitte Lindbo, som er centerchef i Kolding Storcenter.

I hele februar kan både børn og voksne gå på opdagelse blandt store, bevægelige drager fra hele ti forskellige verdensdele og lære om deres historiske baggrund. Herudover kan de besøgende se en kinesisk dansetrup opføre løvedans hver lørdag i perioden og måske endda være så heldige at få et lille indblik i fremtiden i en traditionel lykkekage. Nytåret kulminerer med Late Night Shopping, ekstraordinære tilbud og et brag af et fyrværkerishow.

Hent appen og bliv belønnet

I hele februar kan gæster, som downloader Kolding Storcenterets nye app, deltage i konkurrencen om gavekort og spændende præmier fra butikkerne i det velbesøgte shoppingscenter. På sigt vil især trofaste kunder vinde meget ved at downloade appen.

”Der vil selvfølgelig være gode tilbud i appen, men også rig mulighed for at få lidt ekstra med hjem ved at deltage i vores konkurrencer og indsamle point. Der er især meget at vinde for dem, der ofte besøger Kolding Storcenter. Hver gang, der tjekkes ind i centeret via appen, får man nemlig 10 point, som kan bruges i pointshoppen,” siger Gitte Lindbo.

Festlighederne i Kolding Storcenter finder sted fra den 31. januar og afsluttes med et kæmpe fyrværkerishow den 28. februar. Den 1. marts vil der blive trukket lod om en række fede præmier blandt alle dem, der har downloadet appen i perioden.