Derfor skal du skifte dit undertøj ud med bambusundertøj

Foto: Shutterstock.com

Du har sikkert set, at det silkebløde stof af bambusfibre har taget tøjindustrien med storm. Vi her i Danmark har også øjnene op for bambus fantastiske egenskaber, som gør dem særdeles velegnet til ting som sengetøj, børnetøj og naturligvis også undertøj. Bambusundertøj er det perfekte valg til dig som miljøbevidst forbruger, der elsker at klæde dig luksuriøst fra top til tå. 

Vi synes det er på tide at du skifter dit normale undertøj ud med et sæt bambusundertøj. Hvis du endnu ikke er overbevist, så tag og læs med i denne artikel. 

Bambus giver miljøvenlig tøjproduktion

Tøjindustrien er noget, som har lagt et kæmpe pres på vores miljø i mange år. Derfor er vi også hele tiden på udkig efter nyde måder at fremstille tøj på uden at skade vores planet. Dyrkning af bambus er heldigvis fuldkommen uskadelig for vores miljø - miljøet har faktisk ligefrem godt af det!

Bambusplanter vokser hurtig, bruger ikke sprøjtemiddel og kræver heller intet vand. Man kan høste bambusplanter flere gange om året og producere silkeblødt tøj fra fibrene, som har en lang række fantastiske fordele. 

Bambusundertøj regulerer vores kropstemperatur

En af grundende til at bambusundertøj er så populært er, at bambusfibre er effektive til at temperaturregulere vores krop. Temperaturregulering vil sige at stoffet holder huden kølig på varme dage, og samtidig holder den os dejlig varm på de kolde dage. 

Hvis det er koldt udenfor så kan du bruge bambus undertrøjer til at holde det inderst af din krop dejlig varm hele dagen. Du skal samtidig ikke bekymre dig om, at dit tøj bliver fugtigt og ubehageligt at have på, for bambusstof er også svedtransporterende, så fugten føres altid væk fra din krop gennem tøjet. 

Bambusundertøj er let og ventilerende

Det er uundgåeligt ikke at komme til at svede en smule i sit undertøj, hvis man går med det hele dagen. Det smarte ved bambusundertøj, i modsætning til andet undertøj, er at sved og fugt aldrig samler sig i stoffet, men ventileres væk fra kroppen.

Især når det kommer til vores undertøj, så er det vigtig, at vi ifører os noget, som vores hud kan ånde i. Bambusundertøj er ikke kun utrolig behageligt at gå med, det er også effektivt til at ventilere fugt og varme væk fra vores hud.