Forøger i snart familien: Glem ikke de her tips til amningen

Foto Pexels

Tillykke, skal I også have en lille ny?

De kan næsten ikke blive skønnere end at blive forældre. Men en god ammeoplevelse et faktisk pynten på toppen af lagkagen. Hvis I har sat jer lidt ekstra godt ind i amningens kunst, kan det frigøre en masse energi til baby og jer selv. Læs med her og få de bedste tips. 

Spørg en professionel

Hvad er god amning? Det er der faktisk ikke noget entydigt svar på. Nogle veksler mellem bryst og flaske, og andre tager en pause. Alt er et spørgsmål om, hvad der er bedst for jer og baby. Men det kan være en stor fordel at have læst op på lektien, så du lige ved, hvordan du skal håndtere udfordringerne. 

Først og fremmest er der utrolig meget god ekspertise, som du kan lære fra. Og så må du aldrig glemme, hvor fantastisk dejligt amning kan være. 

Det er rart at være godt rustet med den bedste viden på feltet. På den måde undgår vi fejl og kan være hurtige til at tage bestik af situationen. 

Hjælpen kommer der, hvor i har behov for den 

Mange spørgsmål opstår først, når udfordringerne melder sig. Med andre ord er der bare ting, I ikke kan forberede jer på. 

Derfor kan I tjekke ind i vejledning under jeres ammeforløb. Det er jo genialt. På den måde bliver alt nemmere at forholde sig til, og I har en livline, som kan give jer netop de tips, I har behov for. 

En stor hjælp er også, at kommunikationen om amningen kan foregå lige på den måde, I har behov for. Skal det være skriftligt, online eller i hjemmet hos jer selv? 

Valget afhænger af jeres spørgsmål og hvad I trives mest med. 

Glem aldrig, at amning er en dejlig form for ekstremsport

Hvem har sagt, at det er nemt at amme? Heldigvis er mange ved at få øjnene op for, at amning er en lille kunst. 

Derfor er det absolut ingen skam at gardere sig med ammelitteratur, ekspertise og diverse plastre samt cremer. Intet er for lille en hjælp til den vigtige og fine oplevelse det er at amme. Og det bedste af det hele er, når det endelig bare kører, babyen er glad og mor er lettet. 

Det er bare at komme i sving med den gode amning.