Guide: Alt du skal vide om vanecoaching

Foto: Shutterstock

Vanecoaching bliver mere og mere populært blandt danskerne - men hvad er det egentligt? Det, og meget mere, får du svar på herunder, hvor du får en samlet guide med alt det, du skal vide om vancecoaching.

Hvad er vanecoaching?

Vanecoaching er, som navnet antyder, en coach, der hjælper med at bryde vaner. Der er dog ikke tale om hvilke som helst vaner. Der er nemlig tale om vaner med ernæring og sundhed. I samarbejde med en vanecoach kan du eksempelvis få hjælp til at få dine madvaner på rette spor, eller du kan få hjælp til at forøge din selvtillid. Der er mange muligheder! Vanecoaching har en større effekt, end man måske lige går og tror. 

Hvilke udfordringer kan der være i vanecoaching?

Der kan være mange udfordringer i vanecoaching. Vi mennesker tror ofte, at vi er alene med alle vores problemer. Dette er dog sjældent tilfældet! Der kan sidde flere tusinde med præcis samme problemer og tanker som dig. Rigtigt mange danskere investerer eksempelvis i en vanecoach, hvis de har en restriktiv tilgang til vægttab, og derfor undlader en lang række forskellige fødevarer, som egentligt er sunde for kroppen. Derudover investerer mange i en vanecoach, hvis de har svært ved at prioriterer sig selv i hverdagen. Der er mange forskellige eksempler! En vanecoach hjælper dig med langsomt at bryde vaner, der kan være svære selv at bryde ud af. 

Hvad koster vanecoaching?

Det er meget forskelligt, hvad en vanecoach koster. Som kunde kan du nemlig vælge mange forskellige forløb og session. Derudover varierer prisen på vanecoaching alt efter, hvilken vanecoach du vælger. Overvejer du at investere i en vanecoach, er det en god ide at undersøge markedet grundigt, før man tager et valg. Det er nemlig vigtigt, at man finder den helt rette, som man kan samarbejde og udvikle sig med.