Det sker i Kolding: Fodbold, Thomas Warberg og håndbold

Det er sport og kunst på programmet denne uge, og du kan komme til en masse nye arrangementer.

En ny uge er begyndt og du skal nu vælge, hvad den skal bruges på. Måske skal du ud og heppe på de lokale sportsstjerner eller også kan du kigge på kunst.

Dansk kunst i 10èrne

Du kan blive klogere på en række af vores mest markante kunsterne i 2010’erne.

Det er meget forskelligt, hvad nutidens unge kunsterne beskæftiger sig med. Hvor mange er interesserede i materialernes og mediernes muligheder er andre mere optagede af spirituelle aspekter af tilværelsen. Der er også mange der bruger klimakrisen og dens trusler.  

Læs mere her.

KIF Fodbold vs. FC Fredericia

Endnu engang skal du finde kamptrøjen frem når KIF Fodbold møder FC Fredericia. Der er virkelig lagt op til et lokalopgør mellem de to rivaler. Kampen spilles den 4. oktober.

Læs mere her.

Thomas Warberg

Du kan opleve Thomas Warberg på slap line, når han er klar med sit nye One man show. Det nye show har fokus på den verden vi lever i, hvor det handler om at være perfekt. Vi skal have det perfekte arbejde, det perfekte parforhold og den perfekte krop. Og samtidig skal det deles på de sociale medier.

Showet hedder "Perfektion, overskud og andre lorteord", og det bliver spændende at se, hvordan Thomas Warberg griber dette emne an.

Læs mere her. 

KIF Kolding - Fredericia Håndbold

Også på håndboldsiden møder KIF Kolding Fredericia Håndboldklub. Så er man mere til håndbold kan man også komme til lokalopgør.  Kampen spilles den 5. oktober.

Læs mere her.